AnsichtkaartenAnsichtkaarten worden veel minder verstuurd sinds de komst van internet. Een mailtje, sms'je of whatsappje is nu veel sneller verstuurd en het kost ook nog eens minder tijd. Maar hoe leuk is het wanneer u ziet dat er persoonlijke post op de mat ligt, in plaats van alleen maar rekeningen en reclame?! Een ansichtkaart uit een ver land van familie of een feestelijke ansichtkaart speciaal voor uw verjaardag is toch nét iets specialer dan een van de velen berichtjes op uw telefoon of computer. Deze kaarten kunnen daarnaast zelfs zakelijk gebruikt worden. Ansichtkaarten kunnen namelijk volledig naar wens gedrukt worden en vormen bijvoorbeeld een leuke uitnodiging voor een bedrijfsborrel of een zakelijk netwerk evenement.

Ansichtkaarten drukken bij Printweb

Bij Printweb kunt u ansichtkaarten drukken met uw eigen ontwerp. Zo kunt u een originele uitnodiging maken voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement maar ook wanneer u zelf een feestje geeft voor vrienden en familie dan zijn ansichtkaarten een leuk idee. Bij Printweb kunt u ansichtkaarten laten drukken vanaf 25 tot wel 5000 exemplaren. Hierdoor is het drukwerk ook aantrekkelijk om bijvoorbeeld te laten drukken als gepersonaliseerde kerstkaarten met bijvoorbeeld een leuke foto van de familie. Maar wanneer de ansichtkaarten voor een speciale actie gebruikt worden zoals bijvoorbeeld een ballonnenactie met wenskaarten eraan dan heeft u waarschijnlijk een grotere oplage nodig.

Ansichtkaart laten drukken naar wens

Wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt voor het laten drukken van uw ansichtkaarten, dan heeft u misschien ook een bepaald resultaat in gedachte. Bij Printweb heeft u dan ook verschillende opties bij het laten drukken van dit drukwerk, zodat de ansichtkaart precies gedrukt wordt zoals u in gedachte had. Zo kunt u de ansichtkaarten drukken met enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking met als extra optie om een zijde te voorzien van hoogglans laminaat. Dit maakt de ansichtkaarten van nog hogere kwaliteit, waardoor de ansichtkaarten een luxe uitstraling krijgen. Verder kunt u de ansichtkaarten drukken met of zonder vouwrand. Voor een overzicht en een voorbeeld van alle opties kunt u terecht op onze website. 

Drukwerk met gratis levering in NL

Alle ansichtkaarten van Printweb worden gedrukt op 280 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. De voorzijde van dit papier heeft een gladde, satijn uitstraling en de achterkant is van ruw onbewerkt karton. Hierdoor is de ansichtkaart ideaal om te beschrijven met een pen. Wanneer u specifieke wensen heeft zoals het laten indrukken van adressen of een grotere oplage ansichtkaarten nodig heeft dan kunt u een speciale offerte opvragen, voor een interessante aanbieding. Bij Printweb bestelt u ansichtkaarten eenvoudig en voordelig online, daarnaast profiteert u nu van gratis levering in heel Nederland.