Flyerpapier kiezenFlyerpapier lijkt misschien allemaal hetzelfde, maar als u flyers bestelt heeft u verschillende opties en mogelijkheden.

Hoe kiest u het juiste flyerpapier?

Uw uiteindelijke keuze hangt zoals altijd af van het doel: wat wilt u bereiken met de flyers? Zijn het flyers voor een actie of moeten ze wat langer mee gaan? Staan er foto’s op die van de flyer af moeten springen of vooral tekst? Moeten mensen dingen invullen en er dus op kunnen schrijven? Voor al deze situaties is er een andere soort papier.

Soorten flyerpapier

De verschillen in soorten papier vallen onder de dikte (die wordt gemeten in het gewicht in grammen; hoe zwaarder hoe dikker het papier) en de glans. Hieronder ziet u een greep uit het assortiment flyerpapier:

  • Budget glans papier. Geschikt voor attentiedrukwerk met een zijde glans afwerking. 135 grams Gloss.
  • Middelzwaar schrijfpapier. Door de matte ‘open’ structuur geschikt om te beschrijven. 170 grams Ongestreken. 
  • Standaard glans papier. Perfect voor bewaardrukwerk met een zijde glans afwerking. 250 grams Gloss. 
  • Zwaar Matt papier. Geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking. 300 grams Matt. 
  • Luxe Matt papier. Luxe papier geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking. 400 grams Matt. 

Op de pagina flyers drukken ziet u onderaan alle soorten flyerpapier staan.

FlyerpapierFlyers drukken

Behalve de glans en dikte van het flyerpapier heeft u ook nog keuze in de bedrukking. Flyers zijn standaard 4/4 dubbelzijdig Full Color bedrukt. Een enkelzijdige of een tweezijdig gelijke flyer kan ook; als u dat wilt kunt u dat in de controletool aangeven.

Flyers zijn met een papieren banderol gebundeld per 250 exemplaren en handzaam in een (om)doos verpakt. Als de bundels afwijken staat dat aangegeven op de (om)doos.

U kunt hier eenvoudig flyers bestellen; de stappen wijzen zich vanzelf, ook die voor de papierkeuze. 100 A5-flyers (de meest gekozen) heeft u bijvoorbeeld al vanaf € 16,02 (ex. BTW)!