Menukaarten lamineren waterbestendigKortgeleden werden we gebeld met de vraag of we ook menukaarten hebben die tegen een spatje water kunnen. En of we die hebben! Al onze menukaarten kunnen gelamineerd worden, waardoor ze waterbestendig, stevig en makkelijk schoon te maken zijn.

Waterbestendige menukaarten

Logisch dat u die wilt; met de naderende zomer zullen veel van uw gasten lekker buiten op het terras gaan zitten. Soms kan er wat regen vallen (het blijft toch Nederland) en u wilt dan natuurlijk niet dat uw menukaarten helemaal verregenen. Ook kan er eens een glas om gaan, bijvoorbeeld omdat de tafel niet helemaal stevig staat of als het wat later op de avond wordt. En u wilt de menukaarten natuurlijk makkelijk kunnen schoonmaken om ze lang mooi en fris te houden. Dat kan allemaal met gelamineerde menukaarten.

Opties lamineren menukaarten

Bij Printweb zijn er vier opties voor het lamineren:

  • Dubbelzijdig glanslaminaat: een tweezijdige hoogglans laag. Voor extra glans en makkelijk schoon te maken. 
  • Dubbelzijdig matlaminaat: tweezijdige mat laag. Met een matte uitstraling en makkelijk schoon te maken.
  • Dubbelzijdig glans plastificeren. Menukaart krijgt extra glans en is makkelijk schoon te maken. De plastic laag steekt iets verder uit dan het papier.*
  • Dubbelzijdig mat plastificeren. Voor extra matte uitstraling en makkelijk schoon te maken. De plastic laag steekt iets uit.*

* Alleen mogelijk bij A3 en A4 ongevouwen menukaarten drukken.

Gevouwen menukaarten worden altijd gerild. Er wordt dan een extra vouwlijn gemaakt waardoor de kaart beter vouwt en de inkt niet breekt. Met laminaat ziet dat er mooi uit en is de vouw nóg steviger.

Speciale menukaarten

Placemat als menukaartPrintweb heeft veel verschillende formaten voor uw kaart. Mooi voor bijvoorbeeld een borrelkaart, maandmenu, actie enzovoort zijn bijvoorbeeld het US-formaat of een opvallende vierkante kaart.

Ook handig is een menukaart op de placemat. Zo kan uw gast meteen makkelijk het menu bekijken, bestellen en de kaart daarna als placemat gebruiken. Placemats kunnen ook gelamineerd worden, dus ook hier hoeft u niet bang te zijn voor kringen over andere beschadigingen.

Bestel uw menukaart of placemat direct!