Posters printen. Het lijkt misschien ouderwets naast alle social media banners maar met een poster val je op. Iedere autorijder kent wel de billboards met “Ziet u deze poster? Uw doelgroep ook.” U wilt dat mensen juist naar úw evenement of winkel komen. En hoe valt u beter op dan door posters A3 printen?

 

Posters A3 printen

Posters A3 printenA3 posters zijn het meest gekozen formaat posters en dat is niet voor niks. Het formaat is groot, zodat u opvalt, maar niet zo groot dat het formaat afleidt van de boodschap. Bovendien heeft u al een A3 poster vanaf € 10,-

Posters A3 printen doet u zelf eenvoudig en snel. Kies zelf het soort papier, het formaat en de aantallen. Let bij het opmaken van uw poster goed op de gebieden die wegvallen bij het snijden (en de andere aanleverspecificaties).

Een paar opties die u heeft bij het drukken van uw A3 poster zijn:

  • Papier met een blauwe achterzijde zodat het papier geen licht doorlaat. De voorzijde heeft een zijde glans.
  • Extra stevig papier. Het papier heeft een zijde glans afwerking.
  • Enkelzijdig glans lamineren: uw posters worden voorzien van hoogglans laag die uw drukwerk beschermt tegen vervuiling.

 

Andere posters en flyers drukken

Wilt u misschien toch een ander formaat dan A3 poster printen? Printweb heeft alle gangbare formaten van zeer groot tot extra klein, voor indoor en outdoor gebruik en al vanaf 1 ex. te bestellen. Alle posters zijn standaard 4/0 enkelzijdig FC gedrukt en zijn blanco verpakt.

Bent u op zoek naar een kleiner formaat dan A4? Kies dan voor een flyer. Of als u op zoek bent naar een poster die gevouwen moet worden kies dan het dicht gevouwen formaat bij folders. En natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen als wat u wilt er niet tussen staat.