Visitekaartjes bestellen? Dan bent u waarschijnlijk net gestart met uw nieuwe onderneming, gefeliciteerd! Wat voor onderneming het ook is, en of het nu een eenmanszaak, MKB of een groot bedrijf is – visitekaartjes zijn onmisbaar.

Tips voor visitekaartjes

Bij het drukken van visitekaartjes bij Printweb bent u helemaal vrij in het ontwerp. Wel kunt u aan het volgende denken:

  • Welke kleuren zitten er in uw huisstijl en hoe kunt u die laten terugkomen?
  • Wat spreekt uw doelgroep aan en wat juist niet?
  • Heeft u alle belangrijke gegevens al (bijvoorbeeld uw websiteadres)?
  • Hoe zorgt u voor een professioneel visitekaartje dat toch opvalt?

Als u een ontwerp heeft bedacht, kunt u bij Printweb eenvoudig en snel uw visitekaartje samenstellen. Maak een keuze uit de verschillende formaten en kies daarna o.a. voor het soort papier, de bedrukking en eventuele rondhoeken. Vervolgens levert u het bestand aan en kunnen wij uw visitekaartje leveren.

Visitekaartjes bestellen

Combinatiedrukwerk: goedkoop visitekaartjes bestellen

Visitekaartjes bestellen bij Printweb is goedkoop. Dat komt doordat de techniek veel beter is geworden met de tijd en we uw drukwerk combineren. Bij bijvoorbeeld onze voordelige keuze 340 grams ongestreken wit en 350 grams silk wordt uw kaartje in batches op een digitale pers gemaakt. Bij 400 grams silk en 500 grams sulfaatkarton komen uw kaartjes samen met die van vele anderen op een drukvel offset te staan. Daarmee worden de relatief dure opstartkosten gelijkmatig over alle klanten verdeeld. Dit heet ook wel combinatiedrukwerk. Dat is niet alleen goedkoop maar ook nog eens milieuvriendelijk omdat de productie maar één keer gestart hoeft te worden. Meer weten over hoe combinatiedrukwerk werkt? Lees dan onze blog.

Visitekaartjes bestellen

Visitekaartjes bestellen bij Printweb? Ga meteen aan de slag! Kijk trouwens ook gelijk eens bij enveloppen, brochures en briefpapier maken (waarom dát een goed idee is leest u hier).