BriefpapierSteeds meer wordt er online gecommuniceerd, zowel zakelijk als privé. Toch blijft briefpapier vooral voor bedrijven een onmisbaar communicatiemiddel. Het is namelijk net iets persoonlijker om een brief per post te ontvangen, dan wanneer er een geautomatiseerd mailtje als bevestiging wordt opgestuurd. Daarnaast heeft u al in een eerder blogartikel van Printweb kunnen lezen dat facturen waarop logo's, bedrijfsinformatie en de huisstijl gedrukt is, sneller worden betaald. Kijk eens met een serieuze blik naar uw zakelijke bedrijfscommunicatie en kom erachter of er misschien nog iets te winnen valt op het gebied van uw briefpapier.

Standaard vs luxe papiersoorten.

Vindt u het belangrijk om een professionele indruk achter te laten met uw briefpapier? Dan heeft u keuze uit tal van mogelijkheden bij het laten drukken van uw briefpapier. Denk bijvoorbeeld na over waar de bedrijfsinformatie zichtbaar is, welk formaat u kiest voor de verschillende uitingen en over bijpassende enveloppen. Daarnaast kunt u natuurlijk nadenken over de achterkant van het papier. Wilt u gebruik maken van deze ruimte voor een speciale boodschap of laat u de achterkant juist blanco?

Naast deze keuzes heeft u bij Printweb ook nog eens verschillende papiersoorten om uw briefpapier op te laten drukken. Het 90 grams lasergeschikt papier is het standaard papier wat veel gebruikt wordt door bedrijven. Naast deze standaard papiersoort kunt u kiezen voor 90 grams lasergeschikt biotop crème papier, dit briefpapier is naast het FSC keurmerk geschikt voor de zakelijke communicatie met een crème kleurige huisstijl. Wanneer uw bedrijf zich profileert als milieubewust is 90 gram lasergeschikt recycled papier een goede optie. Dit briefpapier heeft ook het FSC keurmerk en heeft in plaats van wit een licht grijze kleur. Wanneer u op zoek bent naar een papiersoort van hoge kwaliteit, dan kunt u kiezen voor 100 grams lasergeschikt verge. Dit papier heeft een structuur van lijnen en is voornamelijk erg gewild bij advocatenbureaus, bankiers en accountancy vanwege de luxe uitstraling. 

Om meer te lerem over papiersoorten lees dan onze blog over papier. (Tip!)

10% korting op briefpapier.

 Bij Printweb kunt u nu al uw briefpapier bestellen met maar liefst 10% korting. Natuurlijk geldt deze aanbieding op al onze papiersoorten, waaronder dus ook het luxere briefpapier. Wanneer u uw complete zakelijke bedrijfscommunicatie wilt veranderen, dan kunt u ook eens kijken bij onze enveloppen. Want wat ziet er nu professioneler uit dan dat het briefpapier en envelop dezelfde uitstraling hebben. Verder kunt u natuurlijk ook uw visitekaartjes of bijvoorbeeld offertemappen afstemmen op dit design, zodat uw huisstijl volledig wordt doorgevoerd in uw complete bedrijfscommunicatie.