Flyers drukkenHet eind van het jaar komt langzaam maar zeker in zicht: de feestdagen, jaarwisseling maar ook het jaarlijkse 3FM Serious Request. Veel bedrijven doen op een of andere manier mee aan de inzameling en gebruiken flyers om hun actie te promoten.  Wij drukken uw flyers natuurlijk graag.

Flyers drukken bij Printweb

Flyers drukken kan bij Printweb in allerlei formaten. Ook doen wij altijd een gratis bestandscontrole en is er online bestandsreparatie. Heeft het flyers drukken haast? Onze standaard levertijd is 3 werkdagen, daarnaast hebben wij ook nog een spoedproductie in 2 werkdagen en gratis transport!

Bij het flyers drukken is het belangrijk dat u de bestanden zo goed mogelijk aanlevert, want de kwaliteit van de afdruk is voor 99% afhankelijk van het aangeleverde bestand. Wij werken bij voorkeur met PDF-bestanden en raden aan om bij gebruik van foto’s een resolutie van 300 dpi of hoger te gebruiken. Alle aanleverspecificaties voor het flyers drukken vindt u hier.

Printweb-actie: gratis bestandsreparatie

Voordat we uw flyers drukken, voeren we eerst gratis een bestandscontrole uit. Soms is een bestand namelijk niet geschikt als drukwerk, met name Microsoft Office-bestanden. Als bij controle blijkt dat dat het geval is, kunnen we een bestandsreparatie uitvoeren.

Printweb.nl steunt Serious Request graag met een actie voor onze klanten: als u gebruik maakt van onze bestandsreparatie (een service waarmee we Microsoft Office-bestanden bruikbaar maken voor drukwerk), kost dat normaal € 9,95 Met deze actie is de reparatie voor u gratis. Dit bedrag kunt u dan als u wilt doneren aan 3FM Serious Request. Op de actiepagina kunt u hier meer over lezen.

Op de flyer-pagina kunt u meer lezen over alle formaten en papier waar u uit kunt kiezen. Klik het gewenste formaat aan en u kunt gelijk beginnen met bestellen. Zit uw papiersoort, oplage en/of nabewerking er niet tussen? Vraag dan een offerte aan.