Flyers makenFlyers maken vaak deel uit van de promotie voor uw evenement of speciale aanbiedingen. U kunt bijvoorbeeld flyers maken voor de opening van een nieuwe winkel of om een speciale aanbieding kenbaar te maken. Hierbij is het ontwerp van de flyer erg belangrijk. Zorg ervoor dat de boodschap duidelijk gecommuniceerd wordt op uw flyer, voor een optimaal resultaat van dit drukwerk.

Welk papier gebruiken voor flyers?

Wij kunnen flyers maken op allerlei manieren, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst acht verschillende papiersoorten en uit nog veel meer formaten. Wilt u bijvoorbeeld uw flyers maken om uit te delen op straat om een evenement aan te kondigen dan kunt u kiezen voor een A5 formaat, wat het meest gekozen formaat is voor flyers. Maar wanneer u grote foto's of afbeeldingen wilt tonen, dan kunt u beter staande flyers maken zodat het beeld goed tot zijn recht komt.

Ook de papiersoorten dragen bij aan de leesbaarheid en het effect van het drukwerk. Zo is budget glans papier erg geschikt voor attentie drukwerk, maar kunt u voor promotiedrukwerk met een zijdeglans beter kiezen voor middelzwaar glans papier. U kunt ook promotie flyers maken met een matte afwerking, door te kiezen voor middelzwaar matt papier. Wilt u flyers maken met een speciale winactie waarop klanten hun gegevens moeten invullen? Dan zijn er verschillende papiersoorten verkrijgbaar om te beschrijven, namelijk middelzwaar schrijfpapier en zwaar schrijfpapier. Beide papiersoorten hebben een matte 'open' structuur. Verder zijn er nog speciale papiersoorten die erg geschikt zijn voor B2B promotie drukwerk, zo kunt u hiervoor flyers maken op zwaar matt papier of luxe matt papier.

Flyers drukken bij Printweb

Bij Printweb kunt u uw flyers maken op allerlei denkbare manieren. Bekijk de website voor alle mogelijkheden en vindt hier meer informatie over de papiersoorten of papierformaten. Wanneer u een speciaal ontwerp in gedachte heeft waarbij de mogelijkheden niet op de website worden getoond, kunt u natuurlijk altijd een offerte opvragen voor flyers maken.