Folders drukken is deze maand extra voordelig bij Printweb. Welke folders u ook bestelt, u krijgt 5% korting op uw bestelling. A4 folders, een veel gekozen formaat, heeft u zo al vanaf € 33,25! En verzenden is ook al gratis (vanaf € 29,95).

 

Folders drukken met 5% korting

Folders drukken

Folders zijn niet hetzelfde als brochures. Als u drukwerk bekijkt van eenvoudig naar gecompliceerd, gaat het van flyers via folders naar brochures.

Flyers zijn enkelvoudig en ongevouwen; één vel papier met bedrukbare voor- en achterzijde dus. Folders zijn gevouwen flyers. Afhankelijk van de vouwwijze krijgt een flyer dan vier pagina’s (bij één keer vouwen aan beide kanten van de vouw en aan alle twee de zijden van het papier), zes pagina’s (bij de wikkel- en zigzagvouw) of acht pagina’s (als u kiest voor kruisslag). Al deze vouwwijzen ziet u staan als u het formaat folder heeft gekozen.

Brochures kunnen zo veel pagina’s hebben als u wilt. Dit zijn namelijk de gebonden of geniete folders, waar steeds een extra vel bij kan.

Folders zijn dus gevouwen maar ongebonden. Folders drukken kan in verschillende formaten:

  • A3-A8
  • US
  • XLong en XLong Wide
  • Vierkant S, M & L

Het motto van Printweb is: zekerheid voor u bestelt. We zorgen altijd dat u en wij vooraf zeker weten dat uw drukwerk klopt. Hiervoor bieden we bijvoorbeeld bestandsreparatie, die we kunnen uitvoeren na de gratis bestandscontrole. We raden u daarnaast aan om eventuele foto’s aan te leveren met een resolutie van 300 dpi of hoger. Meer weten over hoe u de bestanden het beste kunt aanleveren? Kijk dan bij de aanleverspecificaties.

Folders drukken met 5% korting

Folders drukken met 5% korting? Begin direct met bestellen! Oh, en als u speciale wensen heeft voor folders drukken, dan kunt u gewoon een offerte aanvragen. Binnen een paar uur sturen we u dan vrijblijvend een offerte per e-mail.