Goedkoop folders drukken bij PrintwebGoedkoop folders drukken is nu ook mogelijk bij Printweb, want onze Folders zijn sterk in prijs verlaagd. De folder blijft uiteraard van dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent en ook kunt u nog steeds profiteren van onze gratis bestandscontrole bij het goedkoop folders drukken. Wanneer er kleine aanpassingen gedaan moeten worden in het ontwerp van uw folder dan zal het design online gerepareerd worden door onze bestandsreparatie. Let bij het aanleveren van uw folder op de aanleverspecificaties, zoals een afloop van 3 millimeter en foto's met een resolutie van 300 dpi of hoger. Zijn dit onbekende termen voor u? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons, zodat we u kunnen helpen bij het goedkoop folders drukken.

Prijsverlaging op papiersoorten

Wanneer u kiest voor goedkoop folders drukken bij Printweb, dan heeft u keuze uit tal van papiersoorten en papierformaten. Veel papiersoorten zijn nu tot wel tientallen euro's in prijs verlaagd, waardoor u nu bijvoorbeeld kunt kiezen voor papier van een hogere kwaliteit omdat u het voor de prijs niet hoeft te laten! Bij het goedkoop folders drukken heeft u niet alleen de keuze uit mat of glans papier, u kunt uw keuze ook baseren op het gewicht van het papier. Hoe zwaarder het papier weegt, hoe steviger de folder uiteindelijk zal zijn. 

Folder, flyer of brochure drukken

Dankzij de prijsverlaging op verschillende papiersoorten, kun u goedkoop folders drukken. Uw folder kan op verschillende manieren verdeelt worden, bijvoorbeeld met één vouw in het midden of twee vouwen zodat er een 'wikkel' folder ontstaat. Natuurlijk kunt u goedkoop folders drukken bij Printweb, maar wanneer u een design zoals een magazine in gedachte heeft dan kunt u beter kiezen voor een brochure. Wanneer u een ongevouwen folder wilt laten drukken, dan zijn onze Flyers waarschijnlijk beter geschikt. Voor vragen over het goedkoop folders drukken of ander drukwerk van Printweb, dan staan wij u graag te woord.