Serious Request actie bestandsreparatie gratisIeder jaar is er de bekende actie van 3FM, Serious Request, met het glazen huis. Dit jaar steunt Printweb.nl dit initiatief graag met een actie voor onze klanten: als u uw bestand laat repareren, kost dat normaal € 9,95 Met deze actie is de reparatie voor u gratis. Dit bedrag kunt u dan als u wilt doneren aan 3FM Serious Request. Hieronder wordt de actie verder uitgelegd.

 

Serious Request: hands of our girls

3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. De actie wil deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Printweb wil hier graag aan bijdragen.

 

De Printweb-actie: gratis bestandsreparatie

Als drukwerkspecialist krijgen we allerlei soorten bestanden aangeleverd, vaak ook Microsoft Office-bestanden (Word, Publisher, Powerpoint). Niet alle bestanden zijn echter bruikbaar om te drukken, doorgaans omdat er een snijmarge ontbreekt. Met de bestandsreparatie zorgt Printweb ervoor dat uw Microsoft Office-bestand omgezet wordt in een bruikbaar bestand dat vervolgens gedrukt kan worden. Met de actie voor Serious Request is dat dus gratis; u betaalt geen € 9,95 aan Printweb maar kunt deze in plaats daarvan doneren aan Serious Request als u dat wilt.

 

Hoe doet u mee aan de Serious Request-actie van Printweb?

U stuurt uw Microsoft Office-bestand naar ons op, samen met eventuele opmerkingen. De opmaak blijft precies zoals u gemaakt heeft; alleen het bestandsformaat wordt veranderd. Binnen 24 uur komt het professionele drukwerkbestand retour ter goedkeuring. Heeft veel foto's verwerkt in uw opmaak? Stuur deze dan als losse bestanden met de rest mee. Op de actiepagina kunt u meer lezen over hoe deze actie werkt.