Menukaarten drukkenMenukaarten drukken; frisse nieuwe menukaarten nu het terrasweer ons gevonden heeft. Ze weten het zelfs in het buitenland: zodra er ook maar een beetje zon schijnt zitten de Nederlanders op het terras. Misschien heeft u voor de gelegenheid van het mooie weer wel een nieuwe selectie gerechten. U kunt de menukaart ook inzetten als een drankkaart of wijnkaart: laat de smoothies en het witbier maar komen.

Menukaarten drukken kan gemakkelijk en op verschillende manieren.

 

Menukaarten drukken

Menukaarten kunnen enkelvoudig (ongevouwen) zijn, dubbelgevouwen, zigzag of als een wikkel. Formaten zijn er ook velerlei; van A6 tot A3 en van XLong tot vierkant. Als u een vouwwijze kiest dan is hij altijd gerild. Papiersoorten zijn er twee:

  • 350 grams gloss wit stevig lichtglanzend papier, kleur wit. 
  • 350 grams matt wit stevig mat papier, kleur wit.

Menukaarten drukkenAlle menukaarten worden standaard 4/0 enkelzijdig bedrukt. U kunt als optie 4/4 dubbelzijdig Full Color kiezen. U kunt standaard menukaarten drukken of kiezen voor een luxe geplastificeerde variant. Om de kaart mooi schoon te kunnen houden raden wij aan om te kiezen laminaat of plastificering. Door deze laag is de uw menukaart niet alleen duurzaam maar ook goed schoon te maken; als het gezellig wordt wil er nog wel eens wat omgestoten worden.

Ook leuk is menukaarten drukken op placemats, dan slaat u twee vliegen in één klap (en deze maand krijgt u de placemats met 10% korting). Uw gasten kunnen makkelijk kiezen wat ze willen eten en drinken en hem daarna gewoon gebruiken als placemat.

Menukaarten drukken kan meteen hier. Twintig stuks van de veel gekozen menukaart staand A4 (een keer gevouwen) heeft u bijvoorbeeld al voor € 22,- en gratis bezorgd. Staat wat u wilt er niet tussen? Vraag dan een offerte aan. Wij maken dan z.s.m. een prijs voor u.