roll-up banner cassette luxeRoll-up banners zijn onmisbaar bij een stand op de beurs. Een roll-up banner is als het ware een spandoek, dat eenvoudig op- en uitgerold wordt in een cassette. Alle roll-up banners van Printweb worden geleverd inclusief cassette en draagtas, zodat u uw presentatiemiddel eenvoudig kunt oprollen en weer meenemen naar de volgende locatie. Naast de standaard cassettes zijn er nu ook luxe cassettes verkrijgbaar. Kies voor de luxe cassette in combinatie met een doek van 325 grams Decolit voor een banner die jarenlang mooi blijft. Zo zorgt u voor een herkenbare stand op beurzen én kunt u geld besparen op uw communicatiemiddelen. Het voordeel van een 325 grams Decolit spandoek is dat het doek geen licht doorlaat en ook iets lichter is qua gewicht. Zo kunt u uw stand eenvoudig opzetten, afbreken en snel weer verder gaan. 

Roll-up banner maken naar wens

De keuze voor de juiste roll-up banners loopt niet alleen uiteen qua soorten doeken en cassettes, er zijn ook verschillende formaten verkrijgbaar. Welk materiaal, soort cassette en formaat de juiste keuze is voor uw reclamemiddel, is afhankelijk van wanneer en hoe vaak u de roll-up banner wilt gebruiken. Wanneer u de banner bijvoorbeeld alleen gebruikt tijdens een aantal beurzen per jaar, dan voldoet onze standaard cassette en heeft u ook voldoende aan het polyesterdoek. Maar wilt u de roll-up banner vaker gebruiken en bijvoorbeeld ook op de werkvloer neerzetten, dan kunt u beter kiezen voor de luxe cassette en het Decolit materiaal. 

Rollup banner met cassette kopen bij Printweb

De rollup banners van Printweb zijn verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, van tafelmodel of een iets groter formaat tot aan een grote of zelf XL roll-up banner. Daarnaast hebben alle materialen het B1 certificaat, wat inhoudt dat de banieren brandvertragend werken. Verder kunt u de roll-up banner uitbreiden met halogeen spots, zodat uw presentatie ten alle tijden goed zichtbaar is. Deze lampjes bevestigd u in een handomdraai op de stang van de cassette, aan de bovenzijde van het spandoek. Bestel de roll-up banner naar wens en met de benodigde extra's eenvoudig online via de website van Printweb. In heel Nederland profiteert u nu van onze gratis levering op al het drukwerk, waaronder ook alle roll-up banners.