Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Briefpapier

briefpapier drukken met GRATIS transport

Briefpapier drukken

Briefpapier drukken zorgt ervoor dat de respons op uw mailings, offertes en facturen omhoog gaat. Uit studies blijkt namelijk dat facturen met logo's en bedrijfsinformatie sneller worden betaald. Bij mailings en offertes heeft u ook een verbeterde respons als u voorbedrukt logopapier gebruikt. Bovendien: u heeft uw best gedaan voor uw logo en huisstijl. Zonde om het dan te laten versloffen; u kunt ze ook op briefpapier drukken en zo uw zichtbaarheid vergroten.

Bij Printweb kunt u altijd vooraf gebruik maken van onze gratis bestandscontroletool. Zo weet voordat u bestelt en betaalt of uw drukwerk naar wens is. Gaat u briefpapier drukken, dan wordt dit ook altijd gratis verzonden en in blanco dozen, zonder verwijzing naar Printweb.

Briefpapier laten drukken: ook als kleurplaat of notapapier

Briefpapier formaten

Briefpapier drukken kan voor allerlei doeleinden: u kunt het briefpapier ook inzetten voor uw restaurant, supermarkt etc. om een kleurplatenactie te houden. Zodoende kunt u al voor € 39,- (incl. BTW € 47,19) 500 kinderen blij maken met een kleurplaat, met dan op de achterzijde de actievoorwaarden voor de kleurwedstrijd. Mocht een A4 te klein zijn, dan kunt zonder problemen ook voor een A3 kiezen.

Daarnaast kan briefpapier drukken ook op A5. Dit formaat wordt veel afgenomen door onze horecaklanten. Zij gebruiken dit als notapapier in het restaurant.

Papier

Er zijn vier papiersoorten; voor iedereen is er een perfecte keuze. 90 grams Lasergeschikt wit is de soort die het meest in Nederland gebruikt wordt.

  • 90 grams Lasergeschikt wit Standaard lasergeschikt papier, kleur wit.
  • 90 grams Lasergeschikt Biotop creme FSC Lasergeschikt papier, kleur crème.
  • 90 grams Lasergeschikt recycled FSC Lasergeschikt papier, kleur niet wit: licht grijs.
  • 100 grams Lasergeschikt verge wit Lasergeschikt papier met lijnen structuur, kleur wit.

Bedrukking

Al het briefpapier wordt standaard 4/0 enkelzijdig Full Color bedrukt. U kunt als optie 4/4 dubbelzijdig Full Color kiezen om bijvoorbeeld uw leveringsvoorwaarden op de achterkant te drukken.

Mailing laten verzorgen door Printweb of ander huisstijldrukwerk

Naast dat wij lasergeschikt briefpapier drukken, kunt u ook bij ons uw complete mailing laten verzorgen. Wilt u weten hoeveel dat kost, vraag dan een speciale offerte aan.

U kunt bij Printweb naast briefpapier er ook uw andere huisstijldrukwerk bij ons te bestellen, zoals enveloppenoffertemappen en/of visitekaartjes. Op die manier kunt u zelf uw starterspakket samenstellen, zonder dat u ergens aan vast zit.

Google