Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

XLong Wide Flyers

Selecteer uw papiersoort

 

XLong Wide flyers drukken

XLong Wide flyers hebben een opvallend formaat. De flyers zijn tweederde van de lengte van een A4, een formaat dat u wel eens ziet bij drankkaarten op een terras – meteen een van de manieren waarop u de flyers kunt gebruiken. Natuurlijk is dit maar één van de mogelijkheden; u kunt ze bij Printweb laten drukken op vele verschillende papiersoorten, en ook voor de bedrukking zijn meerdere opties. Standaard zijn ze 4/4 dubbelzijdig Full Color bedrukt; u kunt het in de controletool aangeven als u een enkelzijdige of een tweezijdig gelijke flyer wilt. Bestel snel en val op. 

XLong Wide flyers zijn ongevouwen. Als u een ongevouwen flyer wilt kunt u kijken bij de folders.

Papier voor XLong Wide flyers

Er zijn meerdere papiersoorten waaruit u kunt kiezen voor uw XLong Wide flyers. De ene soort is goed voor flyers die lang mee moeten gaan, andere zijn mooi voor flyers met veel foto’s en weer ander papier is geschikt voor beschrijfbare flyers. De papiersoort die u kiest is afhankelijk van het gebruik van de flyers.

  • 135 grams Gloss. Budget glans papier met zijde glans afwerking. Het is geschikt voor attentiedrukwerk, dat geen lange levensduur hoeft te hebben.
  • 170 grams Gloss. Middelzwaar glans papier met zijde glans afwerking. Papier dat geschikt is voor promotiedrukwerk.
  • 170 grams Ongestreken. Middelzwaar schrijfpapier met matte "open" structuur. Dit is een beschrijfbare papiersoort.
  • 170 grams Matt. Middelzwaar matt papier met matte afwerking. Dit papier is goed voor promotiedrukwerk.
  • 250 grams Gloss. Standaard glans papier met zijde glans afwerking. Een mooie papiersoort voor bewaardrukwerk.
  • 300 grams Ongestreken. Zwaar schrijfpapier matte "open" structuur. Beschrijfbaar papier en wat luxer dan de 170 grams.
  • 300 grams Matt. Zwaar matt papier met matte afwerking. Het is geschikt voor B2B-promotiedrukwerk, gaat lang mee.
  • 400 grams Matt. Luxe matt papier met matte afwerking. Dit papier is erg mooi voor B2B-promotiedrukwerk.

Opties voor flyers

XLong Wide flyers worden gratis bezorgd. Ook worden ze in blanco dozen verzonden (geen opdruk van Printweb), zodat u de flyers ook gewoon bij uw klant kunt laten bezorgen.

  • Bundelen. Flyers worden handzaam in (om)doos verpakt en met papieren banderol gebundeld per 250 ex. Het wordt aangegeven op de (om)doos als de bundels afwijken.

Anders nog iets?

Wilt u een andere papiersoort, afwerking of een heel ander soort flyers? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen een paar uur per mail, met een scherpe prijs.

Google