Enveloppen bestellen bij PrintwebEnveloppen bestellen in uw huisstijl: een makkelijke manier om het nuttige met het aangename te verenigen. Als u zaken met de post verstuurt, gebruikt u hoe dan ook enveloppen. Als u de enveloppen voorziet van uw bedrijfsgegevens, kunt u er ook nog wat uit halen. Net als bij briefpapier geldt namelijk dat uit onderzoek is gebleken dat enveloppen met bedrijfsnaam/-logo een hogere respons opleveren. Dat resulteert dus in meer reactie op uw offertes en sneller betaalde facturen.

 

Vermeld daarom op uw enveloppen:

  • Logo van uw bedrijf
  • Retouradres (handmatig schrijf je dat op de achterzijde maar gedrukt is dat linksboven)

Daarnaast kunt u denken aan:

  • Slogan van het bedrijf (die onthoudt de ontvanger beter)
  • Een langlopende actie vermelden (extra aandacht voor de actie)
  • Het lustrum van het bedrijf weer geven (geeft een gevoel van vertrouwen)

Het verschil tussen C- en EA-formaat enveloppen

Envelop bedrukkenPrintweb heeft enveloppen in verschillende formaten, van meerdere papiersoorten en met diverse venstermoge-lijkheden. Een vraag die wij vaak krijgen is wat het verschil is tussen een EA-envelop en een envelop met het C-formaat. Een envelop met bijvoorbeeld een EA5 formaat is voornamelijk bedoeld voor 1 à 2 vellen papier, zoals een brief, factuur of uitnodiging. Wanneer u dus grotere documenten, zoals verslagen, wilt versturen dan kunt u beter C5 enveloppen bestellen, omdat deze iets ruimer zijn. Alle enveloppen zijn standaard voorzien van een striplock. Voor alle formaten van onze enveloppen kunt u een kijkje nemen bij het gehele assortiment enveloppen.  Staat uw formaat en/of vensterstand er niet tussen? Vraag dan een speciale offerte aan die u binnen een paar ontvangt.

Werktekening enveloppen bestellen

Belangrijk bij enveloppen bestellen is dat u de werktekening goed in de gaten houdt. Dit omdat de bovenste 11 mm van de enveloppen onbedrukbaar is (klepzijde) en u hier dus geen informatie kunt plaatsen. Dit komt door het grijpertje van de pers. Waar de bovenkant zit, verschilt per formaat; een EA4 of C4 is staand en EA5 of C5 is liggend. De werktekeningen staan altijd onderaan op de configuratiepagina’s. En als we zien dat er iets niet klopt, nemen we altijd even contact me u op voor we het drukwerk maken.

Enveloppen bestellen? Begin direct.