Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

FSC en Printweb

woensdag 6 februari 2019 15:08:59 Europe/Amsterdam

FSC_logo

Printweb en FSC®

Printweb produceert uw drukwerk op FSC® gecertificeerd papier. En dus op papier waar de herkomst van de grondstoffen verantwoord is. Over het proces hoeft u zicht als klant geen zorgen te maken, want wij produceren altijd op maat, waardoor overbodig afval of overmatige productie definitief tot het verleden behoort.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws Drukwerk producten door Printweb

De kracht van offline marketing

woensdag 23 januari 2019 13:33:48 Europe/Amsterdam

Flyers, posters en folders; dit is slechts een klein deel uit de talloze mogelijkheden binnen offline marketing. Adverteren op het internet is niet meer weg te denken, echter wordt de kracht van printreclame niet onderschat. Gelukkig maar! Hoewel online marketing meetbaar is, zijn er ook voor offline uitingen verschillende mogelijkheden om de effectiviteit te meten. In dit blog geef ik je tips waar je rekening mee kan houden bij offline marketing.

 

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Maxime Woerdeman

Uitpak week - dag 3

dinsdag 11 december 2018 12:46:09 Europe/Amsterdam

Douglas Uitpak week actie 

Meer informatie? Bekijk de voorwaarden.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Maxime Woerdeman

Koningsdag drukwerk

vrijdag 27 maart 2015 11:12:29 Europe/Amsterdam

Koningsdag drukwerkKoningsdag drukwerk: hoe presenteert u zich dit jaar? In 2015 vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Koningsdag voor het eerst in nieuwe stijl, en wel in Dordrecht. Sommige dingen blijven hetzelfde maar er verandert ook het een en ander.

Anders dan de voorgaande jaren is prinses Beatrix er niet bij, gaat de koninklijke familie maar naar één gemeente en die gemeente gaat zich op die dag aan het land presenteren. U wilt zich natuurlijk ook van uw beste kant laten zien!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Volg Printweb op social media

dinsdag 17 maart 2015 13:16:56 Europe/Amsterdam

Printweb socialVolgt u Printweb al op Facebook, Twitter of Google+? Zo ja, mooi. Zo niet, snel doen! Via social media bent namelijk u als eerste op de hoogte van drukwerk aanbiedingen, handige tips en kunt u regelmatig een speciale Twitter kortingscode ontvangen.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Verkiezingsdrukwerk: 18 maart is het weer zo ver

donderdag 12 februari 2015 14:56:03 Europe/Amsterdam

Verkiezingsdrukwerk

Verkiezingsdrukwerk: u kunt er maar beter vroeg bij zijn. Op 18 maart mogen we namelijk weer naar de stembus, en voor die tijd wilt u natuurlijk zo veel mogelijk mensen bereikt hebben. Waarschijnlijk wilt u uw drukwerk voor de verkiezingen in een grote oplage. Als de oplage die u wilt niet bij de bestelmogelijkheden staat, vraagt u dan een offerte aan. Bij Printweb doen we dat vaker en daarom kunnen we u een voordelige prijs bieden.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Briefpapier maken voor uw bedrijf

maandag 5 januari 2015 14:26:22 Europe/Amsterdam

Briefpapier maken

Briefpapier maken voor uw bedrijf? Een goed idee. Uit verschillende studies en onderzoeken is gebleken mailings en offertes een hogere respons krijgen als deze op voorbedrukt briefpapier met logo’s en bedrijfsinformatie. Ook facturen op dergelijk papier worden sneller betaald. Daarom is het verstandig om verschillende soorten briefpapier vooraf te laten drukken met daarop het logo en contactgegevens van uw bedrijf.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Flyers drukken: promoot uw actie of event optimaal

dinsdag 18 november 2014 15:08:59 Europe/Amsterdam

Flyers drukkenHet eind van het jaar komt langzaam maar zeker in zicht: de feestdagen, jaarwisseling maar ook het jaarlijkse 3FM Serious Request. Veel bedrijven doen op een of andere manier mee aan de inzameling en gebruiken flyers om hun actie te promoten.  Wij drukken uw flyers natuurlijk graag.

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Tips voor ansichtkaarten drukken

donderdag 16 oktober 2014 14:23:31 Europe/Amsterdam

Tips ansichtkaarten drukkenAnsichtkaarten drukken gebeurt vooral heel veel in de decembermaanden, omdat veel mensen ervoor kiezen om zelf kerstkaarten of nieuwjaarskaarten te maken met bijvoorbeeld een leuke familiefoto. Toch zien wij bij Printweb dat dit niet de enige momenten zijn wanneer mensen ansichtkaarten drukken. Een speciaal bedankje, een persoonlijke uitnodiging of een origineel verhuisbericht, maar ook zakelijke evenementen worden aangekondigd door de persoonlijke aanpak van het ansichtkaarten drukken. Hieronder vindt u een aantal tips waar u op kunt letten bij ansichtkaarten drukken:

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Rense Vervenne

Foto op canvas laten drukken

woensdag 8 oktober 2014 09:49:30 Europe/Amsterdam

Foto op canvas laten drukkenEen foto zegt meer dan duizend woorden, een bekende uitspraak met een kern van waarheid! Door een foto op canvas af te drukken, blijft een herinnering voor altijd hangen. Niet alleen in uw gedachte, maar ook aan de muur van uw woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor. De foto op canvas zal niet alleen in de smaak vallen in uw eigen omgeving, maar het drukwerk is ook een origineel cadeau voor vrienden, familie of zakenrelaties. Bijkomend voordeel is dat u bij Printweb al een foto op canvas kunt bestellen vanaf 9 euro!

Lees meer
Comments | Geplaatst in Drukwerk nieuws door Printweb

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Google