Koningsdag drukwerkKoningsdag drukwerk: hoe presenteert u zich dit jaar? In 2015 vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Koningsdag voor het eerst in nieuwe stijl, en wel in Dordrecht. Sommige dingen blijven hetzelfde maar er verandert ook het een en ander.

Anders dan de voorgaande jaren is prinses Beatrix er niet bij, gaat de koninklijke familie maar naar één gemeente en die gemeente gaat zich op die dag aan het land presenteren. U wilt zich natuurlijk ook van uw beste kant laten zien!

Koningsdag drukwerk

Of u nu uw stand op de vlooienmarkt wilt aankondigen, uw muziekpodium in de spotlight wilt zetten of dat u bezoekers wilt uitnodigen voor koekhappen of wc-pot gooien: aankondigen doet u met Koningsdag drukwerk. Het meest voor de hand liggende Koningsdag drukwerk in de vooraankondiging of op de dag zelf zijn flyers en posters.


Flyers

Flyers kunt u bij Printweb krijgen in dertien verschillende formaten, van A3 tot A8 en andere vormen, en op acht papiersoorten, variërend van budget tot luxe papier. Deze kunt u uitdelen om onder de aandacht te komen bij de Koningsdag feestgangers. Als de flyers bedoeld zijn voor een actie, bijvoorbeeld een bingo, zou u ook kunnen kijken bij afspraakkaarten.

Posters

In de aanloop naar Koningsdag en op de dag zelf trekt u de aandacht met mooie posters. Dat kan op Abri-formaat, A4 tot A0 en op B1 en B2, en op papier dat geen licht doorlaat, dat extra stevig is of hoogglans gelamineerd.

Ander Koningsdag drukwerk kan natuurlijk ook; folders met een programma, ansichtkaarten om op een leuke manier reclame te maken, placemats voor uw horecastand, spandoeken om écht op te vallen – noem maar op. Als u vragen heeft of een speciale offerte wilt, kijk dan hier of neem contact met ons op.

Wat gaat u doen met Koningsdag 2015? Welk Koningsdag drukwerk bestelt u?