Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Tickets

Tickets drukken en/of Entreekaarten drukken

Tickets drukken met verschillende beveiligingstechnieken voor een top prijs!

Tickets drukken bij Printweb is goedkoper dan u denkt. U kunt uw toegangskaarten of entreekaarten daarbij voorzien van verschillende beveiligingstechnieken zoals een scheurrand/perforatielijn en 1 à 2 volgnummers. U voorkomt hiermee dat uw tickets hiermee makkelijk na te maken zijn. Wanneer u tickets wilt drukken met unieke codes en/of nummers, dan kunt u daarvoor een speciale offerte aanvragen.

Tickets drukken

Tickets drukken doen wij op vijf verschillende formaten: A5, A6,  A7, US en Xlong en drie soorten papier: 135, 250 en 300 grams. Dit zijn de meest gekozen soorten tickets die in Nederland worden gebruikt. De 135 grams Gloss is de Budget variant. Als uw entreekaarten niet zomaar mogen worden nagemaakt, bijvoorbeeld voor commerciële evenementen, dan raden wij de 250 grams Gloss aan, en de 300 grams Matt voor zakelijke toegangskaarten.  

Papier

  • 135 grams Gloss. Budget ticket met een zijdeglans afwerking.
  • 250 grams Gloss. Extra dikke tickets met een zijde glans afwerking.
  • 300 grams Matt. Extra dikke tickets met een matte afwerking voor een goede leesbaarheid en zakelijke uitstraling.

Formaten

Tickets drukken kan op vijf verschillende formaten:

  • A5
  • A6
  • A7
  • US
  • Xlong

Let op: wilt u tickets drukken met perforatie, dan dient u de scheurlijn in een voorbeeldbestand aan te geven met een extra PMS-kleur. Het bestand mailt u nadat u hem heeft besteld naar info@printweb.nl o.v.v. uw ordernummer. Voor de nummering kunt u het beste een wit vlak van 4 x 1 cm vrij te houden. Zodra wij twijfelen over de locaties, dan nemen wij contact met u op om zeker te weten dat u de tickets krijgt die u wilt.

Uw omzet verdubbelen met kortingsbonnen?

U kunt ook tickets drukken om te gebruiken als een kortingsbonnen. Uw klant kan de bonnen bij u in de winkel inleveren en u scheurt er een stuk vanaf om ze als gebruikt te markeren. Of uw klant kan met zijn volgnummer profiteren van uw actie. U zult versteld staan van hoe succesvol dit kan zijn voor uw business: soms heeft uw prospect nog maar één klein duwtje nodig.

Net even anders

Wilt u tickets drukken maar dan net even anders dan op de website? Vraag dan een offerte aan. Of kijk bij onze flyers of folders voor kaarten zonder nummer en scheurrandbeveiliging.

 

Google