Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
 • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Ansichtkaarten

Afspraakkaartjes drukken kan óók bij Printweb. Veel mensen maken gebruik van een digitale agenda maar lang niet iedereen. Met afspraakkaartjes krijgt uw klant de afspraak altijd duidelijk mee en kan deze thuis nogmaals  nalezen, en bijvoorbeeld goed zichtbaar op het prikbord hangen. Ook voor spaarkaarten zijn de kaartjes zeer geschikt.

Om de afspraakkaartjes nog meer waarde te geven kunt u er ook een actie aan hangen. U kunt de kaarten dan zelf beschrijven, stempelen of voorzien van stickers zodat de klant bij een volle kaart bijvoorbeeld een prijs wint. Zodoende maakt u van een afspraakkaartje een gewild object.

Maak uw keuze

Ansichtkaarten drukkenAnsichtkaarten drukken

Ansichtkaarten drukken is leuk en persoonlijk: nodig uw vrienden, klanten of relaties uit met een professioneel gemaakte ansichtkaart. Stuur een wens of gebruik ze voor een ludieke actie. Dit levert gegarandeerd succes op, zowel privé als in de zakelijke sfeer. Want als u persoonlijker bent, verhoogt u de respons.

Wilt u een ansichtkaart op iets ander papier? Kijk dan bij onze (ongevouwen) flyers of (gevouwen) folders.  

Ansichtkaarten worden gratis en in blanco dozen bezorgd.

Ansichtkaarten: gevouwen of ongevouwen

U kunt kiezen voor zowel gevouwen als ongevouwen formaten. Alle gevouwen ansichtkaarten zijn voorzien van een diepe ril, waardoor het drukwerk niet scheurt en/of plooit. Dit is mogelijk in vele verschillende formaten. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en of configureer het product hierboven via de oranje knoppen. De ansichtkaarten kunt u enkel- en dubbelzijdig full color laten bedrukken.

Bij het indrukken van verschillende adressen vragen wij u om een Excel-document en een voorbeeld waar de tekst en/of adressen moeten komen te staan. Bekijk alle andere aanleverspecificaties.

Papiersoorten

U kunt veel samenstellen aan uw ansichtkaarten, maar de papiersoort is standaard:

 • 280 grams Enkelzijdig gestreken sulfaatkarton De voorzijde heeft een gladde, satijn uitstraling en de achterkant is het ruwe onbewerkte karton, ideaal om te beschrijven met een pen.

Laminaat

 • 1/0 Enkelzijdig glanslaminaat U kunt deze optie kiezen voor een hoog glanslaminaat. Hierdoor krijgt u ansichtkaart een extra luxe uitstraling en is beschermd tegen de sorteermachines van de postverwerking.

Formaten ansichtkaarten

U kunt ansichtkaarten in verschillende formaten bestellen:

 • A4
 • A5
 • A6 (meest gekozen)
 • US
 • XLong
 • Vierkant S
 • Vierkant M
 • Vierkant L

Toch net iets anders?

U kunt bij Printweb ansichtkaarten drukken vanaf 25 t/m 5.000 ex., waardoor u voor elke situatie de juiste hoeveelheid kunt bestellen. Van kerstkaarten hoeft u er geen duizenden, maar wanneer u wenskaarten aan ballonnen wilt vastmaken, dan heeft u er wel meer nodig.

Zit uw oplage er niet bij of wilt u de kaarten alvast laten indrukken met de adressen? Vraag dan een speciale offerte aan. Wij komen dan binnen een paar uur met een scherpe prijs.

 

 
Google