Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
 • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Folders drukken met gratis bestandscontrole

Folders drukken

Folders drukken kan heel eenvoudig. Wat soms wel als lastig wordt ervaren is het rekening houden met de vouw. Er zijn verschillende vouwwijzen mogelijk en die vouwen lopen natuurlijk door het drukwerk heen. Alle gevouwen drukwerk op papier dikker dan 170 grams krijgt bovendien niet één vouw maar er wordt ook een ril in geslagen om te voorkomen dat de inkt breekt.

U wilt natuurlijk niet dat er een vouw dwars door een tekst loopt of ergens anders terecht komt waar u hem niet wilt. Aarzelt u hierover? Neem dan gerust contact met ons op dan lopen wij het met u door. Sowieso doen wij altijd een gratis bestandscontrole waarmee u vooraf weet of het drukwerk naar wens zal zijn en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar boekje of magazine? Kies dan voor een brochure. Of bent u op zoek naar een ongevouwen folder? Kies dan voor een flyer

Folders drukken met spoed

Heeft u haast bij het laten drukken van de folders? Geen probleem bij Printweb kunt u ook gebruik maken van de spoedproductie. Zo kunt u altijd een folder drukken van hoogwaardige kwaliteit en toch op tijd en altijd voor een scherpe prijs.

Tarieven

Formaat (gesloten) vanaf prijs €
A4 € 35,-
A5 € 30,-
A6 € 28,-
A7 € 27,-
US (98 x 210 mm) € 30,-
XLong (105 x 297 mm)  € 30,-
Vierkant € 27,-

 

 

 

 

 

Papiersoorten

 • Standaard glans papier is geschikt voor attentie drukwerk met een zijde glans afwerking. 135 grams Gloss
 • Middelzwaar glans papier is geschikt promotie drukwerk met een zijde glans afwerking. 170 grams Gloss
 • Middelzwaar ongestreken schrijfpapier isgeschikt voor (be)schrijfbaar drukwerk met matte "open" structuur. 170 grams ongestreken
 • Middelzwaar matt papier is geschikt voor B2B promotie drukwerk met een matte afwerking. 170 grams Matt
 • Dik glans papier is geschikt voor bewaar drukwerk met een zijde glans afwerking. 250 grams Gloss

Vouwwijze

Een folder is een gevouwen flyer. Hierdoor kan er op de verschillende pagina's een natuurlijke verdeling ontstaan voor informatie, producten en/of aanbiedingen. Er zijn verschillende formaten en vouwmethodes mogelijk. Elke vouwwijze heeft zijn eigen eindformaat (gesloten/dicht formaat) en papiermogelijkheid. Folders drukken kan met vijf verschillende vouwmogelijkheden onderverdeeld in twee groepen, 1 x vouwen en 2 x vouwen. 

Folders drukken vouwmogelijkheden

(Kruisslag is alleen mogelijk met Gloss 135 grams) Folders zijn altijd gevouwen en dubbelzijdig fullcolour bedrukt. 

Hoe werkt het?

Om uw folder goed te drukken is het belangrijk om de digitale bestanden ook goed aan te leveren. Wij werken bij voorkeur met PDF-bestanden en raden u aan om bij gebruik van foto’s een resolutie van minimaal 300 dpi of hoger te kiezen. Meer weten over hoe u de bestanden het beste kunt aanleveren bij folders drukken? Kijk dan op aanleverspecificaties voor alle belangrijke zaken. Staat uw folder er niet tussen klik dan hier voor een offerte.

Stappenplan folders drukken

 1. Start
 2. Kies uw formaat en klik op de button
 3. Kies uw papiersoort
 4. Kies de gewenste vouwwijze
 5. Kies het papier
 6. Kies het aantal
 7. Kies de levertermijn
 8. Lever uw bestand aan
 9. Druk op de knop afrekenen en uw folders worden gedrukt! 

Staat uw papiersoort, oplage en/of nabewerking er niet tussen, vraag dan een offerte aan die u vervolgens binnen een paar uur van ons ontvangt.

 

Google