Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Roll-up banners

Roll-up bannersRoll-up banners drukken bij Printweb.nl

Roll-up banner: het meest gebruikte product op een beurs. Onze roll-up banners zijn al jaren populaire presentatiesystemen voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties. De handzame aluminium cassette ontpopt zich razendsnel tot majestueuze blikvanger. U kunt het doek weer snel en makkelijk in de cassette oprollen en dan is deze vervolgens met de handige gratis draagtas klaar voor vervoer naar de volgende locatie.

De roll-up banner is bij Printweb drastisch in prijs verlaagd. Daarnaast hebben wij onze levertijden verscherpt en is het nu ook mogelijk om hem de volgende dag in huis te hebben. Klik hierboven om een product direct te configureren of lees hieronder verder voor meer informatie. 

Alle banners zijn in enkele seconden op te zetten

Alle roll-up banners bedrukken wij enkelzijdig fullcolour en alle materialen hebben het B1 certificaat (brandvertragend). U ontvangt de gehele opzet in een mooie stoffen tas en een aluminium cassette. De stevige poten zitten in de cassette gevouwen die u simpel er onder vandaan haalt, net zoals de vlaggenstok. Zo kunt u hem in enkele secondes opzetten of oprollen.

Formaten

Uw Roll-up banner bestelt u bij Printweb in vijf verschillende maten:

  • Banner A3
  • Banner 200 x 300 cm
  • Banner 120 x 200 cm
  • Banner 100 x 200 cm
  • Banner 85 x 200 cm

Materiaal: PVC en Decolit

Standaard is een roll-up banner gemaakt van 510 grams PVC. Dit doek is gelijk aan een spandoek voor binnen en buiten. Daardoor is 510 grams PVC geschikt voor alle situaties. Het enige mogelijke nadeel van PVC is dat het doek een klein beetje bol kan gaan staan. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door tocht. Om het bol staan tegen te gaan kunt u kiezen voor 325 Decolit. De Decolit heeft als extra voordeel dat het geen licht door laat en het is iets lichter qua gewicht. Decolit doek is dus van wat hogere kwaliteit; de volledige naam is niets voor niets ‘Ferrari Decolit’.

  • 510 grams PVC. Een polyesterdoek die standaard voor indoor en outdoor promotie wordt gebruikt.
  • 325 grams Decolit. Luxe materiaal en het laat geen licht door.

Ook te bestellen met halogeen spot

U kunt uw roll-up systeem ook uitrusten met een 50 Watt halogeen spot, die u in een handomdraai bevestigt op de stang aan de bovenzijde van het doek. Bij de small en medium roll-up banner wordt één spot geleverd, bij de large en XXL roll-up banner worden twee spots geleverd.

Net even wat anders?

Wilt u net iets anders, zoals een X-banner, of heeft u een specifieke vraag? Vraag dan gerust een offerte aan. U ontvangt dan binnen een paar uur een scherpe prijs van ons. Bekijk ook onze spandoeken of posters voor andere beursaankledingsproducten.

 

 
Google