Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Deurhangers

Deurhangers drukken zodat uw gasten ongestoord kunnen slapenDeurhangers drukken zodat uw gasten ongestoord kunnen slapen.

Deurhangers drukken zodat u gasten een niet-storen-bordje tot hun beschikking hebben kan bij Printweb. Maar u kunt nog veel meer met een deurhanger. Een dubbele variant kan ook in uw hotel gebruikt worden om de (kaart)sleutel mee te geven. Dan kunt u aan de binnenzijde uw huisregels achterlaten of de bezoeker kan een wensenlijst invullen. Denk dan bijvoorbeeld aan extra handdoeken en/of uw stoomservice. Zodoende slaat u meerdere klappen in één.

Ook te gebruiken als unieke reclame-uiting

Deurhangers drukken gebeurt vaak voor hotels of motels, maar er zijn veel meer locaties waar u hem kan gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld als unieke promotieflyer op een treinstation of gebruik hem als verhuiskaart. U valt zeker op tussen de andere reclame-uitingen, waarbij het ophangsysteem extra handig is bij het verspreiden, want u kunt hem (bijna) aan alles ophangen. Kortom: deurhangers drukken is niet alleen voor hotels of motels.

Enkele of dubbele deurhanger bedrukken

Printweb heeft twee verschillende soorten: de gewone en de dubbele. De dubbele klapt open als een folder, waar door u nog meer informatie kwijt kan op uw drukwerk. Enkel- of dubbelzijdig bedrukken is sowieso altijd een optie. U kunt ze ook laten lamineren voor de stevigheid en voor een extra luxe uitstraling. Na het lamineren is de deurhanger alleen niet meer te beschrijven.

Papiersoorten deurhangers drukken

  • 250 grams gloss stevige papiersoort met een zijde glans afwerking.
  • 300 grams matt stevige papiersoort met een matte afwerking.

Laminaat

  • Geen laminaat
  • 1/1 dubbelzijdig matlaminaat aan beide zijden v.z.v. een extra plastic laag ter bescherming met matte uitstraling.
  • 1/1 dubbelzijdige glanslaminaat aan beide zijden v.z.v. een extra plastic laag ter bescherming met hoogglans uitstraling.

Formaat

  • Enkel 90 x 279 mm met een speciale stansvorm.
  • Dubbel 180 x 279 mm met een speciale stansvorm.

Net even wat anders

Wilt u deurhangers drukken maar heeft u daarbij speciale wensen, vraag dan een speciale offerte aan. Indien u op zoek bent naar andere reclame-uitingen, bekijk dan onze flyers, folders en/of posters

 

 
Google