Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
 • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Posters drukken met extra spoedmogelijkheden.

Posters drukken

Posters drukken? Welk formaat kiest u? Een A4 kent u wel maar hoe zit het met de andere formaten? Met de formaten in de A-serie is het makkelijk: elk formaat is steeds de helft van het vorige. Een A3 is dus twee A4’tjes, in een A2 passen twee A3’s enzovoort. Een A4 is de kleinste poster. Bent u op zoek naar een kleiner formaat dan A4? Kies dan voor een flyer.

Wilt u posters drukken en ze snel in huis hebben? Dan bent u bij Printweb aan het goede adres, welk formaat u ook kiest. Bekijk ons volledige assortiment hieronder. Stel zelf snel en gemakkelijk uw eigen poster samen en kies de levertermijn. Bovendien wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd (vanaf € 29,95 excl. BTW) en in handige neutrale dozen verpakt, die makkelijk vervoerbaar zijn.

Selecteer uw eindformaat en start gelijk met het maken van uw poster

 

Posters drukken op B-formaten of ABRI

De B-formaten zijn een andere serie: een B1 is 700 x 1.000 mm en een B2 is 500 x 700. Een abri-poster is 1185 x 1750 mm. De afmetingen van elk formaat staan ook op de bestelpagina van elk formaat. Mocht u nog vragen hebben, u kunt natuurlijk gewoon bellen!

Tarieven 

Formaat Vanaf prijs €
A0 € 15,-
A1 € 11,-
A2 € 9,-
A3 € 10,-
A4 € 7,-
B1 € 13,-
B2 € 10,-

 

 


 

 

  

Papiersoorten voor posters

 • Standaard papier voor alle posters heeft een zijde glans afwerking. 135 grams Gloss.
 • Ook is er papier met een blauwe achterzijde dat geen licht doorlaat. Aan de voorzijde heeft het papier een zijdeglans. 115 grams Blueback
 • U kunt ook kiezen voor extra stevig papier, dit papier heeft een zijdeglans afwerking. 250 grams Gloss.
 • 1/0 Enkelzijdig glans lamineren. Uw posters worden voorzien van een hoogglans laag die uw drukwerk beschermt tegen vervuiling. Slim als uw poster buiten gebruikt wordt.

Optie

 • 1/0 Enkelzijdig glans lamineren. Uw posters worden voorzien van een hoogglans laag die uw drukwerk beschermt tegen vervuiling. Slim als uw poster buiten gebruikt wordt.
Posters drukken beschrijving

Waarom posters drukken?

Posters drukken is ideaal voor het vragen van de aandacht voor uw bedrijf, actie of evenement. Het lijkt misschien ouderwets naast alle social media banners maar met een poster valt u op. Iedere autorijder kent wel de billboards met “Ziet u deze poster? Uw doelgroep ook.” Bij posters geldt ook de kracht van de herhaling: hoe vaker mensen uw poster zien, hoe beter ze u zullen onthouden.

Printweb heeft alle gangbare formaten posters van zeer groot tot extra klein, voor indoor en outdoor gebruik en al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Alle posters zijn standaard 4/0 enkelzijdig FC gedrukt en zijn blanco verpakt in handige neutrale dozen die makkelijk vervoerbaar zijn – en worden gratis thuisbezorgd indien het order bedrag groter dan € 29,95 excl. BTW is.

Posters drukken: hoe werkt het?

Uw posters drukken kunt u eenvoudig en snel zelf doen. Kies zelf het soort papier, het formaat en de aantallen. Let bij het opmaken van uw poster goed op de gebieden die wegvallen bij het snijden. Daarnaast is er nog een aantal aanleverspecificaties waar u rekening mee moet houden bij het aanleveren van uw posterbestand. Vooral de resolutie is daarbij zeer belangrijk; bij een grote poster dient uw logo of foto bijvoorbeeld minimaal 300 DPI te zijn op het gebruikte formaat. Controleer daarom altijd eerst zelf uw beelden op de resolutie voordat wij uw posters drukken.

De stappen tot het gewenste resultaat

 1. Start
 2. Kies het juiste formaat en klik op de button
 3. Kies uw juiste papiersoort
 4. Kies het gewenste aantal
 5. Kies uw laminaat keuze
 6. Kies de levertermijn
 7. Lever uw bestand aan
 8. Druk op de knop afrekenen en u laat uw posters drukken

Posters drukken? Klik hierboven op het formaat dat u wilt en begin met bestellen. Als het formaat dat u wilt er niet tussen staat, kunt u natuurlijk altijd een offerte aanvragen.

 

Google