Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Vierkant M (148 x 148 mm)

Selecteer uw papiersoort

 

Brochure vierkant M: val op!

Brochure vierkant M: niet alleen medium maar ook mooi. Een professioneel magazine of brochure op formaat vierkant M kunt u bij Printweb gemakkelijk, snel en goedkoop laten maken. Hiermee toont u uzelf van uw beste kant bij uw klanten en relaties; een brochure Vierkant M is ideaal voor productcatalogi, klantmagazines of clubbladen e.d.

U kunt bij het drukken van de brochure uit verschillende papiersoorten en afwerkingen kiezen. Als de catalogus nog lang bewaard moet worden, is het bijvoorbeeld mooi om de brochure te laten voorzien van een dikkere omslag. Of ga voor gloss papier waarmee uw beeldmateriaal of productfoto’s echt van de brochure pagina’s afspringen. Ook een ander formaat dan vierkant M kan natuurlijk.

Papiersoorten

  • 135 grams Gloss en Matt Standaard papier voor een brochure Vierkant M.
  • 170 grams Gloss en Matt. Het extra dikke papier geeft een extra stevig gevoel. Geschikt voor de meeste soorten brochures.
  • 250 grams Gloss en Matt. Zwaar papier van echte topkwaliteit.
  • Gloss. Dit papier wordt vooral gekozen bij brochures waarin veel beeldmateriaal staat. Door de mooie zijdeglans springen de afbeeldingen echt van het papier af.
  • Matt. Papier met een matte uitstraling is meer geschikt voor producten waar veel tekst in is verwerkt, omdat de mattglans prettiger leest.

Omslag van de brochure

Standaard krijgt uw brochure Vierkant M een selfcover. Ook kunt u ervoor kiezen uw brochure een dikkere omslag te geven dan het binnenwerk, die dient als kaft.

  • Als u kiest voor een 135 grams binnenwerk, wordt uw omslag op 250 grams papier gedrukt.
  • Als u kiest voor een 170 grams binnenwerk, wordt uw omslag op 300 grams papier gedrukt.

Toch net even iets anders?

Wilt u een andere papiersoort of afwerking voor uw brochure vierkan M? Heeft u een vraag? Vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur van ons ontvangt of neem contact op via 088-091 9100 of info@printweb.nl. Als u een brochure wilt die niet gebonden of geniet hoeft te zijn, kunt u trouwens ook kijken bij onze folders.

Google