Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

US Folders (99 x 210 mm)

Beschrijving US folders

US folders zijn eigenlijk gevouwen flyers. Hoewel de folders niet gebonden of geniet zijn, zoals een brochure dat wel heeft, ontstaan er door het vouwen wel verschillende pagina’s met een natuurlijke verdeling voor informatie. U kunt verschillende vouwmethodes en formaten folders kiezen. Elke vouwwijze heeft zijn eigen papiermogelijkheid en eindformaat (het formaat van de folder als die dichtgevouwen is). Op de afbeeldingen van de vouwwijzen ziet u hoe het precies zit.

Vouwwijzen US folders

  • 1 x vouwen ziet u het vaakst. Er ontstaan vier pagina’s doordat het papier in het midden gevouwen wordt en zo aan de voor- en achterzijde van het papier twee pagina’s geeft.
  • 2 x vouwen zigzag of 2 x vouwen wikkel kan ook. Het papier wordt dan in drieën gevouwen en geeft zo zes pagina's. De wikkelfolder is de welbekende pizzafolder, en is ook vaak te zien als menukaart op terrassen.
  • 2 x vouwen kruisslag levert US folders met acht pagina’s op: het papier wordt over de lengte gevouwen en de breedte. Kruisslag kan alleen met Gloss 135 grams papier.

Papier

  • 135 grams Gloss. Dit is standaard glans papier, geschikt voor attentiedrukwerk. Het heeft een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Gloss. Middelzwaar glans papier. Geschikt voor promotiedrukwerk en heeft een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Ongestreken. Middelzwaar ongestreken schrijfpapier. Is met zijn matte "open" structuur geschikt voor (be)schrijfbaar drukwerk.
  • 170 grams Matt. Middelzwaar matt papier, geschikt voor B2B-promotiedrukwerk. Matte afwerking.
  • 250 grams Gloss. Dik glans papier met een zijde glans afwerking. Mooi voor bewaardrukwerk.

Folders zijn altijd gevouwen en dubbelzijdig fullcolour bedrukt.

Toch net even iets anders?

Wilt u een vouwwijze of een papiersoort voor uw US folders die er niet tussen staat? Vraag dan een offerte aan. Wij zorgen dat u dan binnen een paar uur een scherpe offerte in de mailbox krijgt. Wilt u iets anders, zoals een folder die alleen een voor- en achterzijde heeft? Of US folders die bijvoorbeeld wél gebonden zijn? Kijk dan eens bij de brochures of de flyers, dan vindt u daar wat u zoekt.Onderkant formulier

Google