Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Placemats

placemats maken

Placemat drukken voor thuis of uw bedrijf

Placemat drukken? Dan bent u bij Printweb aan het juiste adres. Onze goedgeprijsde placemats van hoogwaardige kwaliteit kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt: thuis voor een verjaardag, trouwerij of jubileum en voor bedrijven of stichtingen is een placemat drukken ideaal als kleurplaten om de kinderen bezig te houden of als (reclame)actie van uw bedrijf of stichting. Ook kunt een placemat inzetten als een reclamezuil voor uw bedrijf en andere regionale bedrijven.

Voor bedrijven kunt u ook hogere aantallen bestellen voor topprijzen zodat u snel een tafel kunt afruimen en opzetten. Zo ziet uw tafel er weer snel tiptop uit en kan uw volgende klant, op een hagelnieuwe menukaart, een keuze maken.

De menukaart niet op de placemat? Bekijk dan onze menukaarten.

Placemat bedrukken

Formaten

U kunt een placemat drukken op:

  • A4-formaat (50 ex. op A4 formaat voor € 13,-)
  • A3-formaat (vanaf € 18,-)

Twee soorten papier

Bij Printweb kunt u uw placemat op twee soorten papier drukken. De 90 grams lasergeschikt is goed als tekenpapier en voor een natuurlijke look. Dat komt omdat het papier een open structuur heeft waardoor inkt goed wordt opgenomen. Het papier is gelijkwaardig aan printerpapier. Het andere papier is gladgestreken zodat het een beetje glimt, net zoals flyers. Omdat de structuur glad is gestreken is het papier niet meer geschikt om op te schrijven en tekenen

  • 90 grams Lasergeschikt Standaard placematpapier met ruwe afwerking, zoals bij briefpapier.
  • 250 grams Gloss Dik placematpapier met een zijdeglans afwerking, zoals bij flyerpapier.

Net even anders

Placemat drukken maar staat u uw formaat en/of papiersoort er niet tussen? Vraag dan een offerte aan. Wij maken dan binnen een paar uur een scherpe prijs voor u. Als u nog vragen heeft belt u ons op 088-091 91 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 
Google