Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
 • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Flyers drukken met GRATIS bestandscontrole voordat u online bestelt!

flyers drukken

Flyers drukken kan best lastig zijn. U bestelt ze waarschijnlijk in een grote oplage en wilt natuurlijk dat ze er super goed uitzien. Er zijn vele keuzes en opties en dat is prettig maar kan ook weer even zoeken betekenen. Printweb heeft een klantenservice die van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar staat. Als u het prettig vindt lopen wij ook graag stapsgewijs met u door het hele bestelproces heen. Zo weet u zeker dat u prachtige flyers krijgt met een hoge attentiewaarde.

Voor elke bestelling voeren we trouwens een gratis bestandscontrole uit. Als de bestanden in orde zijn laten wij u weten dat wij uw bestelling in productie nemen. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met de bestanden dan nemen wij eerst contact met u op. Indien gewenst, kunnen wij in de meeste gevallen voor u de online bestandsreparatie uitvoeren om uw bestelling vervolgens toch in productie te nemen.

Als u een gevouwen flyer wilt, kies dan voor een folder. En bent u op zoek naar een geniet boekje en/of magazine, kies dan voor een brochure.

Flyers drukken met haast

Flyers drukken kan bij Printweb op de meest uiteenlopende manieren en in allerlei formaten. Maak een keuze uit ons grote assortiment en profiteer van de vele voordelen. Heeft u haast met het drukken van uw flyers? Onze standaard levertijd is maar 3 werkdagen en daarnaast hebben wij ook nog een spoedproductie met een levertijd van 2 werkdagen. Vanaf € 29,95 excl. BTW wordt uw bestelling altijd gratis thuisbezorgd in heel Nederland.

Informatie

Flyer tarieven

Formaat Vanaf prijs €
A4 € 11,62
A5 € 10,-
A6 € 10,-
A7 € 10,-
A8 € 10,-
US (210 x 98 mm) € 10,-
XLong (105 x 297 mm) € 10,-
Vierkant (98 x 98 mm) € 10,-

 

 

 

 

 

Papiersoorten

 • Budget glans papier is geschikt voor attentiedrukwerk met een zijdeglans afwerking. 135 grams Gloss
 • Middelzwaar glans papier is geschikt promotiedrukwerk met een zijdeglans afwerking. 170 grams Gloss
 • Middelzwaar schrijfpapier is geschikt om te beschrijven met matte "open" structuur. 170 grams Ongestreken
 • Middelzwaar Matt papier is geschikt voor promotiedrukwerk met een matte afwerking. 170 grams Matt
 • Standaard glans papier is geschikt voor bewaardrukwerk met een zijdeglans afwerking. 250 grams Gloss
 • Zwaar schrijfpapier is geschikt voor beschrijfbaar drukwerk met matte "open" structuur. 300 grams Ongestreken
 • Zwaar Matt papier is geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking. 300 grams Matt
 • Luxe Matt papier is geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking. 400 grams Matt

Opties

 • Bundelen: Flyers zijn met een papieren banderol gebundeld per 250 ex. en handzaam in een doos verpakt. Indien de bundels afwijken dan staat het aangegeven op de doos.

Goedkoop flyers en drukwerk

Zo goedkoop flyers drukken?

Vroeger betaalde je minimaal € 200 à 300,- voor een paar flyers drukken maar dat is niet meer nodig. Voor dezelfde kwaliteit en hoeveelheid kost het nu nog maar een 10de. Dit komt omdat vroeger alle orders onafhankelijk van elkaar werden geproduceerd, dus u betaalde voor élke order telkens de hoge opstartkosten. Nu gaan wij daar inmiddels slimmer mee om en maken gebruik van combinatiedrukwerk. Dat betekent dat wij uw order gecombineerd met andere bestellingen op één vel drukken (zie voorbeeld hier rechts). De opstartkosten worden over alle klanten verdeeld dus lagere kosten voor dezelfde hoge kwaliteit. Deze wijze van produceren is ook nog eens veel milieuvriendelijker. 

Hoe werkt flyers drukken?

Flyers drukken kan voor de meest uiteenlopende zaken: of u nu een groot event organiseert of uw winkel net opent, een flyer geeft net wat meer aandacht aan het geheel. Om uw flyer goed te drukken is het belangrijk om de digitale bestanden ook goed aan te leveren. Wij werken bij voorkeur met PDF-bestanden en raden u aan om bij gebruik van foto’s een resolutie van minimaal 300 dpi of hoger te kiezen. Meer weten over hoe u de bestanden het beste kunt aanleveren bij flyers drukken? Kijk dan op aanleverspecificaties voor alle belangrijke zaken.

Flyers zijn standaard 4/4 dubbelzijdig Full Color bedrukt.

Als u een enkelzijdige of een tweezijdig gelijke flyer wilt kunt u dit in de controletool aangeven, dan zullen wij uw flyers voorzien met dezelfde opdruk aan voor- en achterzijde. 

Stappenplan drukken van flyers

 1. Start
 2. Kies uw formaat
 3. Kies uw papiersoort
 4. Kies het aantal
 5. Kies bundelen ja/nee
 6. Kies de levertermijn
 7. Lever uw bestand aan
 8. Druk op de knop en bestel uw flyers

Staat uw papiersoort, oplage en/of nabewerking er niet tussen, vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur ontvangt.

 

Google