Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Kleiner dan 5m²

Beschrijving kleine spandoeken

Kleine spandoeken hebben verschillende toepassingen, zowel voor binnen- als buitengebruik. We hebben een uitgebreide materiaalkeuze, afwerkopties en manieren van bevestigen, waarmee u altijd een spandoek vindt dat geschikt is voor uw toepassing.

Wij printen kleine spandoeken (kleiner dan 5 m2) maar ook grotere; in bijna alle denkbare formaten. Wij bedrukken onze spandoeken 4/0 enkelzijdig Full Color met high solventinkten die drie jaar kleurecht én water- en UV-bestendig zijn. Al onze spandoekmaterialen hebben het B1-certificaat. De levertijd is voor alle spandoeken vier werkdagen.

Materiaalopties kleine spandoeken

  • 510 grams PVC. Een polyester doek. Stevig, lichtdoorlatend zeildoek dat geschikt is om langdurig zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • 260 grams Mesh. Een stevig polyester doek met kleine gaatjes. De wind kan door de gaatjes heen blazen waardoor er minder spanning op het doek komt te staan en het doek minder gaat klapperen of uiteindelijk scheuren.
  • 800 grams Block-out. Een zwaar frontlit met een zwarte kern, waardoor het doek ondoorschijnend is. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk.
  • 115 grams Vlaggendoek. Een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor uw afbeelding ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) zichtbaar is. Buitengebruik is mogelijk, alleen kan door de wind en regen de kwaliteit snel afnemen.

Afwerking

Kleine spandoeken zijn leverbaar met verschillende afwerkingen en ophangmogelijkheid.

  • Ringen om de 30 cm. Het spandoek wordt voorzien van stalen zilverkleurige ringen. Die zitten in alle hoeken, precies in het midden, en steeds ongeveer om de 30 cm (afhankelijk van de doekgrootte).
  • Ringen op de hoek. Het spandoek wordt voorzien van stalen zilverkleurige ringen op alle vier de hoeken.
  • Tunnelzoom onder-boven. Het spandoek wordt voorzien van twee zomen, waardoor u er onder en boven een kabel doorheen kunt steken. 
  • Tunnelzoom links-rechts. Het spandoek wordt voorzien van twee zomen, waardoor u er links en rechts een kabel doorheen kunt steken.
  • Geen afwerking. De kleine spandoeken worden dan zonder ophangmogelijkheid geleverd. De zomen worden 100% dicht gestikt. 

Bovenaan de pagina kunt u meteen beginnen met bestellen. Als het door u gewenste formaat kleine spandoeken hier niet staat vermeld of u liever een andere afwerking wilt, vraag dan gerust een offerte aan.

Google