Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

A4 Folders (210 x 297 mm)

Beschrijving A4 folders

A4 folders zijn eigenlijk gevouwen flyers. Ze zijn niet gebonden of geniet, zoals een brochure, maar hebben door het vouwen wel meerdere pagina’s. Hierdoor kan er op de verschillende pagina's een natuurlijke verdeling ontstaan voor informatie. Er zijn verschillende formaten en vouwmethodes mogelijk. Elke vouwwijze heeft zijn eigen eindformaat (gesloten/dicht formaat) en papiermogelijkheid. Op de afbeeldingen kunt u zien hoe het precies zit.

Vouwwijzen A4 folders

  • 1 x vouwen komt het meest voor. De voor- en achterzijde van het papier krijgen twee pagina’s, waarmee er vier pagina's ontstaan.
  • 2 x vouwen wikkel of 2 x vouwen zigzag kan ook. Het papier wordt in drieën gevouwen waardoor er zes pagina's ontstaan.
  • 2 x vouwen kruisslag levert A4 folders met acht pagina’s op: het papier wordt over de lengte en breedte gevouwen. Kruisslag is alleen mogelijk met Gloss 135 grams.

Papier

  • 135 grams Gloss. Dit is standaard glans papier. Het is geschikt voor attentiedrukwerk en heeft een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Gloss. Middelzwaar glans papier dat geschikt is voor promotiedrukwerk met een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Ongestreken. Middelzwaar ongestreken schrijfpapier, is met zijn met matte "open" structuur geschikt voor (be)schrijfbaar drukwerk.
  • 170 grams Matt. Middelzwaar matt papier. Geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking.
  • 250 grams Gloss. Dik glans papier. Mooi voor bewaardrukwerk met een zijde glans afwerking.

Folders zijn altijd gevouwen en dubbelzijdig fullcolour bedrukt.

Toch net even iets anders?

Wilt u A4 folders op een papiersoort of met een vouwwijze die er niet tussen staat? Vraag dan een offerte aan. Wij maken dan een scherpe offerte voor u die u met een paar uur in de mailbox krijgt. Wilt u iets anders, zoals een A4 folders die wél gebonden zijn, of een folder die alleen een voor- en achterzijde heeft? Kijk dan eens bij de brochures of de flyers, dan vindt u daar wat u zoekt.Onderkant formulier

Google