Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Vierkant S Flyers (105 x 105 mm)

Selecteer uw papiersoort

 

Flyers vierkant S drukken

Flyers vierkant S zijn niet zo groot (98 x 98 mm). Dit maakt ze erg geschikt voor ludieke acties of een leuk geboortekaartje. U kunt bij Printweb flyers vierkant S laten drukken op diverse papiersoorten, en er zijn ook meerdere opties voor de bedrukking. De flyers worden standaard 4/4 dubbelzijdig Full Color bedrukt. Een enkelzijdige of een tweezijdig gelijke flyer kan ook; als u dat wilt kunt u dat in de controletool aangeven. Bestel snel uw flyers vierkant S en val op!

Papier voor flyers vierkant S

Flyers vierkant S kunnen gedrukt worden op meerdere papiersoorten. Beschrijfbare flyers, flyers die lang mee moeten gaan, flyers met veel foto’s – voor elke flyer is er een papiersoort.

  • 135 grams Gloss is geschikt voor attentiedrukwerk dat geen lange levensduur hoeft te hebben. Het is budget glans papier met een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Gloss is geschikt voor promotiedrukwerk. Het is middelzwaar glans papier met zijde glans afwerking.
  • 170 grams Ongestreken is een beschrijfbare papiersoort. Het is middelzwaar schrijfpapier met matte "open" structuur.
  • 170 grams Matt is goed voor promotiedrukwerk. Het is middelzwaar papier met matte afwerking.
  • 250 grams Gloss is een mooie papiersoort voor bewaardrukwerk. Het is standaard glans papier met zijde glans afwerking.
  • 300 grams Ongestreken is beschrijfbaar papier, wat luxer dan de 170 grams. Het is zwaar schrijfpapier met een matte "open" structuur.
  • 300 grams Matt is geschikt voor B2B-promotiedrukwerk, het gaat lang mee. Het is zwaar papier met matte afwerking.
  • 400 grams Matt is erg mooi voor B2B-promotiedrukwerk. Het is luxe papier met matte afwerking.

Opties voor flyers

Uw flyers vierkant S worden gratis verzonden, en in blanco dozen bezorgd (zonder opdruk van Printweb). Hierdoor kunt u de flyers ook gewoon laten bezorgen bij uw klant.

  • Bundelen. Flyers worden handig verpakt in (om)doos en met papieren banderol gebundeld per 250 ex. Als de bundels afwijken staat dat op de (om)doos.

Toch wat anders?

Wilt u een andere papiersoort of afwerking voor uw flyers vierkant S? Of een heel ander soort flyer? Vraag dan een offerte aan. Binnen een paar uur ontvangt u een scherpe prijs per mail.

Google