Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Spandoeken

Maak een keuze

Spandoeken drukken bij Printweb.nl

Spandoeken maken met tunnelzoom of ringen om de 30 cm

Spandoek bestellen kan bij Printweb voor verschillende toepassingen, zowel voor binnen- als buitengebruik. Met onze uitgebreide materiaalkeuze en afwerkopties vind u altijd een spandoek dat geschikt is voor uw toepassing. Afhankelijk van hoe u het spandoek gaat bevestigen kunt u bij ons de keuze maken tussen een spandoek met stalen ringen, een tunnelzoom aan beide zijden of de zomen helemaal dicht gestikt.

Weerbestendige en brandveilige spandoeken bestellen

Wij bedrukken onze spandoeken 4/0 enkelzijdig Full Color met high solventinkten die 3 jaar kleurecht én water- en UV-bestendig zijn. Al onze spandoekmaterialen hebben het B1 certificaat, wat brandveiligheid garandeert. Voor alle spandoeken geldt een levertijd van vier werkdagen, waarna ze gratis bij u worden bezorgd. Een weersbestendige en brandveilige spandoek bestellen doet u dus bij Printweb.

Materiaalkeuze

  • 510 grams PVC. Een polyester doek: stevig lichtdoorlatend zeildoek dat geschikt is om langdurig zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • 260 grams Mesh. Een stevig polyester doek met kleine gaatjes. De wind kan door de gaatjes heen blazen waardoor er minder spanning op het doek komt te staan en het doek minder zal gaan klapperen het risico op scheuren ook kleiner is.
  • 800 grams Block-out. Een zwaar doek (frontlit) met een zwarte kern, waardoor het doek niet doorschijnend is. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk.
  • 115 grams Vlaggendoek. Een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor uw afbeelding ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) zichtbaar is. Buitengebruik is mogelijk, alleen kan de kwaliteit door de wind en regen snel afnemen. 

Spandoek Ringen

Afwerkingsmogelijkheden

  • Ringen om de 30 cm. Het spandoek wordt voorzien van stalen zilverkleurige ringen. Die zitten in alle hoeken, precies in het midden, en afhankelijk van de doekgrootte steeds ongeveer om de 30 cm.
  • Ringen op de hoek. Het spandoek wordt voorzien van stalen zilverkleurige ringen op alle vier de hoeken.
  • Tunnelzoom onder-boven. Het spandoek wordt voorzien van twee zomen, waardoor u er onder en boven een kabel doorheen kunt steken. 
  • Tunnelzoom links-rechts Het spandoek wordt voorzien van twee zomen, waardoor u er links en rechts een kabel doorheen kunt steken.Spandoek Tunnelzoom
  • Geen afwerking. U kunt ook een spandoek bestellen dat zonder ophangmogelijkheid wordt geleverd. De zomen worden 100% dicht gestikt. 

Net even wat anders

Een spandoek bestellen in bijna alle denkbare formaten. Mocht het door u gewenste formaat hier niet staan vermeld of wenst u liever een andere afwerking, vraag dan gerust een offerte aan. Bekijk ook eens onze roll-up banners of posters voor andere reclame-uitingen. 

 

 
Google