Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

A5 liggend (210 x 148 mm)

Selecteer uw papiersoort

 

Brochure A5 liggend: een echte blikvanger

Zorg dat u opvalt bij uw klant en laat bij Printweb een professioneel magazine of brochure maken op het formaat A5 liggend. Dit kan bij Printweb gemakkelijk, snel en goedkoop. Een brochure A5 liggend is ideaal voor alle productcatalogi, uw klantmagazines of clubbladen enzovoort.

U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen en op de hoofdpagina brochures kunt u ook nog kiezen voor andere formaten. Ga voor 250 grams papier voor echte topkwaliteit en -uitstraling en kies tussen een omslag met dezelfde dikte als het binnenwerk (een zogeheten selfcover) of een dikkere omslag voor een catalogus die lang bewaard moet worden.

Papiersoorten

  • 135 grams Gloss en Matt Standaard papier voor een brochure A5 liggend.
  • 170 grams Gloss en Matt. Extra dik papier, geschikt voor de meeste soorten brochures, geeft een extra stevig gevoel.
  • 250 grams Gloss en Matt. Topkwaliteit, meer kunnen we niet zeggen over deze papiersoort.
  • Gloss. Dit papier wordt vooral veel gebruikt voor brochures met veel beeldmateriaal. Vanwege de mooie zijdeglans springen de afbeeldingen namelijk echt van het papier af.
  • Matt. Papier met een matte uitstraling is erg geschikt voor producten waar veel tekst in is verwerkt, omdat de mattglans prettiger leest.

Omslag van de brochure

Standaard wordt uw brochure A5 liggend gedrukt met een selfcover. U kunt er echter ook voor kiezen uw brochure een dikkere omslag te geven dan het binnenwerk, als een kaft.

  • Als u kiest voor een 135 grams binnenwerk, wordt uw omslag van 250 grams papier.
  • Als u kiest voor een 170 grams binnenwerk, wordt uw omslag van 300 grams papier.

Toch net even iets anders?

Staat de papiersoort of afwerking voor uw brochure er niet tussen? Vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur van ons ontvangt. Hoeft uw brochure niet gebonden of geniet te zijn? Dan kunt u trouwens ook kijken bij onze folders.

Google