Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

A6 staand (105 x 148 mm)

Selecteer uw papiersoort

Brochure A6 staand: klein maar heel fijn

Een brochure A6 staand is niet groot maar valt daardoor juist op. Laat bij Printweb een professioneel magazine of brochure maken op het formaat A6 staand. Dit kan gemakkelijk, snel en goedkoop. Een brochure A6 staand is ideaal voor een bescheiden klantmagazine, handzame productcatalogi, of clubbladen enzovoort.

U kunt kiezen uit meerdere afwerkingen en papiersoorten. Kies tussen een zogeheten selfcover als u een omslag wilt met dezelfde dikte als het binnenwerk of neem een dikkere omslag voor een catalogus die lang bewaard moet worden. Op de hoofdpagina brochures kunt u ook nog kiezen voor andere formaten.

Papiersoorten

  • 135 grams Gloss en Matt Standaard papier voor een brochure A6 staand.
  • 170 grams Gloss en Matt. Extra dik papier dat een stevig gevoel geeft. Het is geschikt is voor de meeste soorten brochures.
  • 250 grams Gloss en Matt. Papiersoort met topkwaliteit, meer kunnen we er niet over zeggen.
  • Gloss. Vanwege de mooie zijdeglans vallen de afbeeldingen extra op. Dit papier wordt daarom vooral veel gebruikt voor brochures met veel beeldmateriaal.
  • Matt. Papier met een matte uitstraling leest prettig en is daarom erg geschikt voor producten waar veel tekst in is verwerkt.

Omslag van de brochure

Standaard krijgt u uw brochure A6 staand met selfcover. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw brochure bij wijze van kaft een dikkere omslag te geven dan het binnenwerk.

  • Kiest u voor een 135 grams binnenwerk dan wordt uw omslag gedrukt op 250 grams papier.
  • Kiest u voor een 170 grams binnenwerk dan wordt uw omslag gedrukt op 300 grams papier.

Toch net even iets anders?

Staat de papiersoort of afwerking die u wilt er niet tussen of wilt u een ander soort brochure? Vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur van ons ontvangt. Voor een brochure die niet gebonden of geniet hoeft te zijn kunt u ook kijken bij onze folders.

Google