Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

Vierkant L (210 x 210 mm)

Selecteer uw papiersoort

 

Brochure vierkant L: laat je zien!

Brochure vierkant L: laat je zien met een professioneel magazine of brochure op formaat vierkant L. Bij Printweb kunt u ze snel, gemakkelijk en goedkoop laten maken. Een brochure Vierkant L is ideaal voor productcatalogi maar ook voor klantmagazines of clubbladen e.d. Omdat het vierkante en grote formaat wat minder gebruikelijk is, valt u met zo’n brochure op bij uw klanten en relaties.

U kunt bij het drukken van de brochure kiezen uit verschillende afwerkingen en papiersoorten. Als de catalogus bedoeld is om langer bewaard te worden, is het bijvoorbeeld mooi om de brochure te laten voorzien van een dikkere omslag. Of ga voor gloss papier waarmee uw beeldmateriaal of productfoto’s echt van de brochure pagina’s afspringen. Ook een ander formaat dan vierkant L kan natuurlijk.

Papiersoorten

  • 135 grams Gloss en Matt Standaard papier voor een brochure Vierkant L.
  • 170 grams Gloss en Matt. Het extra dikke papier geeft een extra stevig gevoel. Geschikt voor vrijwel alle soorten brochures.
  • 250 grams Gloss en Matt. Zwaar papier van echte topkwaliteit.
  • Gloss. Dit papier kies je vooral bij brochures met veel beeldmateriaal. Door de mooie zijdeglans springen de afbeeldingen echt van het papier af.
  • Matt. Papier met een matte uitstraling is erg geschikt voor brochures met veel tekst, omdat de mattglans prettiger leest.

Omslag van de brochure

Standaard krijgt uw brochure Vierkant L een selfcover: het binnenwerk en de omslag zijn van hetzelfde papier. U kunt u er ook voor kiezen uw brochure een dikkere omslag te geven dan het binnenwerk, die dient als kaft.

  • Als u kiest voor een 135 grams binnenwerk, krijgt u een omslag van 250 grams papier.
  • Als u kiest voor een 170 grams binnenwerk, krijgt u een omslag van 300 grams papier.

Toch net even iets anders?

Wilt u een brochure vierkant L op een andere papiersoort of afwerking? Heeft u een vraag? Vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur van ons ontvangt of neem contact op via info@printweb.nl of 088-091 9100. Hoeft uw brochure niet gebonden of geniet te zijn, dan kunt u trouwens ook kijken bij onze folders.

Google