Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt, onze excuses hiervoor.

Welkom bij Printweb
Heeft u vragen voor ons?
  • T 088-091 9100
Registreren Inloggen
0€ 0,00

A5 staand (148 x 210 mm)

Selecteer uw papiersoort

 

Brochure A5 staand: dat staat mooi

Opvallen bij uw klanten en relaties? Laat bij Printweb een professioneel magazine of brochure maken op het formaat A5 staand. Dit kan gemakkelijk, snel en goedkoop. Een brochure A5 staand is ideaal voor een klantmagazine, productcatalogi, of clubbladen enzovoort.

U kunt kiezen uit meerdere papiersoorten en afwerkingen. Ga voor 250 grams papier voor echte topkwaliteit en een luxe uitstraling en kies tussen een zogeheten selfcover (een omslag met dezelfde dikte als het binnenwerk) of een dikkere omslag voor een catalogus die lang bewaard moet worden. Op de hoofdpagina brochures kunt u ook nog kiezen voor andere formaten.

Papiersoorten

  • 135 grams Gloss en Matt Standaard papier voor een brochure A5 staand.
  • 170 grams Gloss en Matt. Extra dik papier dat geschikt is voor de meeste soorten brochures. Het heeft een extra stevig gevoel.
  • 250 grams Gloss en Matt. Topkwaliteit, meer kunnen we niet zeggen over deze papiersoort.
  • Gloss. Vanwege de mooie zijdeglans springen de afbeeldingen echt van het papier af. Dit papier wordt daarom vooral veel gebruikt voor brochures die veel beeldmateriaal bevatten.
  • Matt. Papier met een matte uitstraling is erg geschikt voor producten waar veel tekst in is verwerkt, omdat de mattglans prettiger leest.

Omslag van de brochure

Standaard krijgt uw brochure A5 staand selfcover. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw brochure een dikkere omslag te geven dan het binnenwerk.

  • Als u kiest voor een 135 grams binnenwerk, wordt uw omslag van 250 grams papier.
  • Als u kiest voor een 170 grams binnenwerk, wordt uw omslag van 300 grams papier.

Toch net even iets anders?

Wilt u een brochure maar staat de papiersoort of afwerking die u wilt er niet tussen? Vraag dan een offerte aan die u binnen een paar uur van ons ontvangt. Wilt u een brochure maar hoeft deze niet gebonden of geniet te zijn? Dan kunt u ook kijken bij onze folders.

Google