Wacht u op drukwerk? Dan is er weinig vervelender dan na een werkdag thuis komen en een bericht te vinden van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan bij Printweb met Pakje gemak van PostNL zonder meerkosten.

U kunt kiezen voor het laten bezorgen bij één van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Dit zijn bijvoorbeeld uw plaatselijke supermarkt of de tabakszaak op de hoek. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Stappenplan:

1. U kiest bij het afrekenen een afleveradres waar het in de buurt moet zijn. Let op! De vijf keuzes worden op postcode geselecteerd.

Kies een afhaalpunt

 2. Er verschijnt een map met vijf verschillende locaties. U klikt op het PostNL logo van uw afhaalpunt en vervolgens op “Kies dit ophaalpunt”.

 Kies dit afhaalpunt

 3. Geef vervolgens op hoe u op de hoogte wil worden gebracht. Dit kan per SMS of Email. U krijgt een bericht van PostNL wanneer het pakket daadwerkelijk op het afhaalpunt zich bevind.

Kies uw berichtgeving 

Om de bestelling af te ronden kiest u voor uw betaalmethode en u plaatst de bestelling. 

Lees ook: Pakjegemak.