spoed leveringWanneer u erachter komt dat u eigenlijk te weinig visitekaartjes heeft voor een beurs of evenement dat al snel nadert, is het wel zo handig als u kunt kiezen voor een snelle levering. Naast onze normale levering kunt u er bij Printweb dan ook voor kiezen om het drukwerk met spoed te leveren. Dit houdt in dat u het drukwerk eerder in huis heeft en dus sneller in gebruik kan nemen. Zo worden bijvoorbeeld de 135 grams gloss flyers en folders normaal binnen drie werkdagen geleverd. Maar wanneer u voor de spoedlevering kiest, kunt u de flyers en/of folders al binnen twee werkdagen gebruiken. 

 

Verzendvoorwaarden

Om te profiteren van onze snelle spoed levering is het belangrijk dat het drukwerk voor 10.00 uur wordt aangeleverd bij Printweb. Zo hebben wij voldoende tijd om dezelfde hoge kwaliteit te bieden zoals u van ons gewend bent. Wanneer u het leveringstermijn van 10.00 uur niet haalt, verschuift het spoed drukwerk een dag waardoor u het dus een dag later zal ontvangen. Op de orderbevestiging kunt u vinden op welke dag het drukwerk bij u wordt bezorgd. Daarnaast ontvangt u één werkdag voor de levering een email met een persoonlijke code. Dankzij deze code is het mogelijk om via track and trace uw pakketje te volgen bij PostNL. Indien mogelijk ontvangt u dan een tijdsindicatie wanneer het pakket afgeleverd wordt op de leverdatum.

Levertijd per product

De levertijd van ons drukwerk is afhankelijk van het product. Wanneer u verschillende soorten drukwerk besteld in één order, wordt het drukwerk verzonden onder hetzelfde ordernummer. Wanneer u bijvoorbeeld visitekaartjes al binnen twee dagen nodig heeft en de folders pas na een week, is het verstandig om twee bestellingen te plaatsen. In een order wordt namelijk alles uit de winkelwagen afgerekend, waarbij u betaald voor het gewicht aan drukwerk. Hierdoor zijn de transportkosten het laagst. Wanneer u een deel van het drukwerk eerder nodig hebt, is het dus verstandig deze producten apart te laten bezorgen zodat u gebruik kunt maken van de spoedlevering. Voor meer informatie over de verzendvoorwaarden kunt u een kijkje nemen op de website.

>