Kerstkaarten drukken bij PrintwebKerstkaarten drukken en versturen naar vrienden en familie; het kan weer. Of als u ondernemer of mkb’er bent naar uw klanten en opdrachtgevers om ze te bedanken voor de samenwerking en een goed nieuw jaar te wensen. Bij Printweb kunt u uw eigen kerstkaarten drukken: persoonlijk, professioneel en voor een hogere respons.

Staat de kerstkaart die u wilt er niet tussen? Vraagt u dan een speciale offerte aan.

 

De kerstkaarten zijn van hoge kwaliteit en stralen dat ook uit, waardoor ze zeker nog meer indruk zullen maken op de ontvanger.

Kerstkaarten drukken kan enkelzijdig en dubbelzijdig full color, op extra stevig 280 grams enkelzijdig sulfaatkarton. De voorzijde heeft een gladde satijn uitstraling en de achterkant is het ruwe onbewerkte karton; ideaal om te beschrijven met pen voor een persoonlijke boodschap. Daarnaast kunt u de voorzijde laten voorzien van een hoogglans laminaat. Hierdoor krijgt u ansichtkaart een extra luxe uitstraling en is deze beschermd tegen de sorteermachines van de postverwerking.

 

Gevouwen of ongevouwen kerstkaarten drukken

U kunt kiezen voor zowel gevouwen als ongevouwen formaten. Alle gevouwen kerstkaarten zijn voorzien van een diepe ril, waardoor het drukwerk niet scheurt en/of plooit. Dit is mogelijk in vele verschillende formaten. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en of configureer het product hierboven via de oranje knoppen.

Kerstkaarten drukken kan al vanaf 25 tot wel 5.000 exemplaren; met een bescheiden vrienden- en klantenkring kunt u dus terecht bij Printweb maar ook als u er wat meer wilt versturen.

 

Bijzondere kerstkaarten drukken

Als u een idee heeft voor uw kerstkaarten maar u ziet deze mogelijkheid niet staan bij de besteloptie, vraagt u dan een speciale offerte aan. Wij komen dan binnen een paar uur met een scherpe prijs. Bij het indrukken van verschillende adressen vragen wij u om een Excel-document en voorbeeld waar de teksten/of adressen moeten komen te staan.

Wilt u een ansichtkaart op wat ander papier? Kijk dan eens bij onze flyers (ongevouwen) of folders (gevouwen).