paas drukwerkIedere feestdag kan een reden zijn om een speciale aanbieding te lanceren. Zo ook de paasdagen die dit jaar vrij laat vallen, namelijk op 20 en 21 april. Dit lijkt nog erg ver weg, maar wanneer u ervoor kiest om tijdens deze dagen speciale Paas flyers, foldersbrochures of posters te gebruiken, is het al sneller midden april dan u denkt. Zo heeft u nu de tijd om te bedenken met wat voor actie uw bedrijf wilt komen en op welke manier deze vormgegeven gaat worden. Daarnaast bent u bij een drukker gebonden aan de levertijd van het drukwerk. Wanneer het drukwerk op tijd aangeleverd wordt, bent u verzekerd van succesvol Paas drukwerk. 

Drukwerk aan de Paastafel

Als eigenaar van een restaurant kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een speciaal menu voor Pasen af te drukken op een van de menukaarten uit ons assortiment. Door deze menukaarten in de maand maart al aan te leveren, profiteert u van onze speciale maandaanbieding waarbij u 10% korting ontvangt op de menukaarten. Maar ook voor een bijzondere placemat, gerelateerd aan Pasen bent u bij Printweb aan het juiste adres. Deze zijn zowel voor privé als zakelijk gebruik te bestellen en kunnen gedrukt worden in A3 of A4 formaat. Met een zelfgemaakte placemat wordt het uitgebreide paasontbijt met de hele familie gegarandeerd een succes.

Paas flyers, Paas brochures, Paas posters

Voornamelijk supermarkten en winkels komen tijdens Pasen met speciale aanbiedingen, omdat families deze dagen aangrijpen om bijvoorbeeld samen uitgebreid te ontbijten en in de folders op zoek gaan naar voordelige aanbiedingen en goede tips omtrent Pasen. Maar ook voor andere bedrijven kan het ontwikkelen van Paas drukwerk succesvol zijn. Bekijk de verschillende mogelijkheden op de website van Printweb om bijvoorbeeld een flyer, brochure of poster te ontwikkelen voor de Paasdagen. Bij Printweb heeft u ruime keuze uit verschillende soorten drukwerk, papiersoort en afwerkingen van het drukwerk, zodat er voor ieder bedrijf Paas drukwerk op maat gemaakt kan worden.