Brochures drukken is ideaal om uw klanten, relaties of geïnteresseerden informatie over uw bedrijf of instelling mee te geven. Ook informeren gaat tegenwoordig steeds meer digitaal maar met een brochure geeft u uw doelgroep iets moois mee wat ze later rustig kunnen bekijken.

U kunt de brochures zelf samenstellen en bij Printweb laten drukken. Zoals bij elk drukwerk doorloopt u vooraf een aantal stappen: wat is de doelgroep voor de brochures? Welk formaat kiest u? Welke afwerking van de brochure wilt u?

Formaten brochures

Brochures drukken bij Printweb begint met de formaatkeuze. De mogelijke formaten variëren van A6 tot L, kunnen liggend of staand zijn en rechthoekig of vierkant. Het meest gekozen formaat is A4 staand.

Brochures drukken

Brochures drukken voor uw doelgroep

Veel van de keuzes die u maakt zijn afhankelijk van de doelgroep van wat u doet. Inhoudelijke beslissingen, zoals de schrijfstijl, opmaak en afbeeldingen, maar waarschijnlijk heeft u ook een strategie waarin u bepaalt hoeveel personen u op welke manier wilt bereiken en wat voor resultaat u verwacht. De oplage hangt hier ook vanaf; gaat u algemene brochures drukken die voor een grote doelgroep interessant zijn, dan kiest u een grote oplage. Wilt u brochures drukken die veel specifiekere informatie bevatten? Dan zijn uw doelgroep en oplage kleiner.

Afwerking

Brochures drukken kan bij Printweb op verschillende soorten papier:

  • Standaard papier voor brochures.
  • Dik papier, extra stevig en geschikt voor de meeste soorten brochures.
  • Topkwaliteit; spreekt voor zich. 
  • Gloss. Dit papier is vanwege de mooie zijdeglans vooral geschikt voor producten waarin veel beeldmateriaal staat.
  • Matt. Leest prettiger en is ideaal voor producten waar veel tekst in is verwerkt.

Ook kunt u uw brochure voorzien van een dikkere omslag. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op de productpagina en bestel meteen!