Festival postersFestival posters: het festival seizoen komt er weer aan! Het is nu nog best koud, maar voor u het weet staan we weer gezellig in de zon op een grasveld te genieten van muziek, theater en andere cultuur. Hoe krijgt u de bezoekers nú al warm en straks op uw festival? Met festival posters natuurlijk!

Festival posters

Festival posters zijn ideaal om de aandacht te vragen voor uw festival of evenement. Het lijkt misschien ouderwets naast alle social media banners maar met een poster val je op. In winkels, bushokjes, langs de weg: festival posters vragen de aandacht. Bij posters geldt ook de kracht van de herhaling: hoe vaker mensen uw poster zien, hoe beter ze u zullen onthouden.

Posters drukken

Festival posters drukkenUw posters drukken kunt u eenvoudig en snel zelf doen. Kies zelf het soort papier, het formaat en de aantallen. Let bij het opmaken van uw poster goed op de gebieden die wegvallen bij het snijden.

Printweb heeft alle gangbare formaten posters van zeer groot tot extra klein, voor indoor en outdoor gebruik en al vanaf 1 exemplaar te bestellen. Er zijn verschillende papiersoorten, waaronder een met een blauwe achterkant die geen licht doorlaat. Alle posters zijn standaard 4/0 enkelzijdig FC gedrukt en zijn blanco verpakt in makkelijk vervoerbare, neutrale dozen – en worden gratis bezorgd. Ook doen wij altijd gratis bestandscontrole voordat u bestelt, zodat wij en u zeker weten dat u de festival posters krijgt die u wilt.

Ander drukwerk

Zoekt u daarnaast ook ander drukwerk? Printweb heeft ook flyers van formaat vierkant tot A4, verschillende maten en soorten brochures of bijvoorbeeld ansichtkaarten die u kunt versturen om uw festival te promoten.

Heeft u andere wensen voor uw festival posters? Dan kunt u altijd een speciale offerte aanvragen, die u binnen een paar uur in uw mailbox heeft.