Brochure drukkenBrochure drukken, een flyer laten maken of een folder verspreiden. Er zijn allerlei soorten drukwerk om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Brochures stralen professionaliteit uit en zijn voornamelijk geschikt om informatie over te brengen op uw doelgroep. Een brochure in de vorm van een productcatalogus is bijvoorbeeld erg geschikt om nieuwe producten uit te lichten en meer informatie te geven aan uw klanten. Maar brochures zijn niet alleen geschikt om informatie over te brengen op klanten, u kunt ook een brochure drukken als clubblad, personeelsblad of klantmagazine. 

Keuzes bij brochure drukken

Wilt u een brochure drukken? Bij Printweb bent u aan het juiste adres! Via onze website kunt u uw brochure drukken in de vorm van bijvoorbeeld een productcatalogus, clubblad of klantmagazine en deze volledig afstemmen op uw wensen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende papiersoorten, van standaard of dik papier tot aan papier van topkwaliteit. Het standaard papier voor brochures is 135 grams papier. Het dikke papier van Printweb is 170 grams papier en geeft een extra stevig gevoel waardoor deze papiersoort geschikt is voor de meeste brochures. Het topkwaliteit papier is extra dik 250 grams papier en geeft de brochures een luxe uitstraling. Naast deze verschillende papiersoorten is ook de afwerking van uw brochure belangrijk, kiest u bijvoorbeeld voor glans of matt? De gloss afwerking is voornamelijk geschikt voor brochures waarin veel beeldmateriaal is opgenomen vanwege de mooie zijdeglans. Een matte afwerking is juist heel geschikt voor brochures met veel tekst omdat dit prettiger lees.

Effectiviteit van uw drukwerk

Laat uw brochure drukken om een onvergetelijke indruk achter te laten bij uw klant. Bedenk van te voren wel goed of een brochure drukken geschikt is voor uw doel. Wanneer uw producten vooral impulsief gekocht worden, dan zullen weinig klanten de tijd nemen om zich eerst volledig te verdiepen in meer informatie. Hierbij kunt u in plaats van een brochure drukken, misschien beter de producten onder de aandacht brengen met een flyer. Wanneer uw producten een grotere aankoop zijn voor uw klanten, zullen zij zich zelf waarschijnlijk eerst oriënteren en goed nadenken voordat zij overgaan op een aankoop. In dit geval kan een brochure drukken heel effectief werken om uw klanten over de streep te trekken! Bent u er niet zeker van welk drukwerk het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden van al ons drukwerk toe kunnen lichten.