Printweb weet dat vele mensen twijfelen of hun bestand wel goed is om te laten drukken. Mensen twijfelen vaak over snijmarge, resolutie, etc.. Deze twijfel is vaak de reden om het drukwerk zoals folders en flyers toch niet online te bestellen. Printweb heeft deze drempel weg gehaald, u controleert eerst uw bestand en ziet of het goed is om vervolgens te pas te bestellen en te betalen.

Controletool

U krijgt direct een voorbeeld te zien met hoe het drukwerk wordt gesneden en u krijgt een rapport in duidelijke taal wat er goed, gerepareerd of fout is.  Ja u leest het goed, de tool kan ook vele fouten online herstellen. Het repareren is gratis en het levert geen vertraging op. Deze reparaties zijn meestal kleine puntjes die geen effect hebben op het eindresultaat zoals u het verwacht. Als er grote reparaties nodig zijn kunt u door ons, voor een kleine vergoeding het bestand laten aanpassen. Natuurlijk kunt u ook een nieuw aangepast bestand uploaden.

Afleverdatum

Als u uw product heeft geconfigureerd ziet u ernaast een kolom waarin de afleverdatum komt te staan, samen met de verwachte verzendkosten voor het product. Dit is mogelijk omdat na de bestandscontrole uw bestand en bestelling allebei productiegereed zijn. Bij de concurrentie is dit niet mogelijk.

Voordelen voor u:

-         Gratis controle

-         Direct gerepareerd (indien nodig)

-         Preview van het drukbestand

-         Duidelijke afleverdatum

-         Zekerheid voordat u betaalt

Probeer onze controletool zelf uit. Selecteer een product en lever een bestand aan.