Goedkoop drukwerkGoedkoop drukwerk van goede kwaliteit, dat is iets waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Marketing afdelingen hebben steeds minder te besteden en moeten dan ook creatief omgaan met hun budget. Wanneer er bedrukte communicatiemiddelen besteld moet worden, dan kan dit vaak al een grote hap nemen uit het totale budget. Om deze reden is goedkoop drukwerk erg geliefd, maar mensen willen hiervoor niet inleveren op de kwaliteit! Of u nu Posters wilt laten drukken of kiest voor Flyers drukken, bij Printweb vindt u goedkoop drukwerk van dezelfde hoge kwaliteit als u gewend bent. 

Hoe kan er goedkoop drukwerk aangeboden worden?

Goedkoop drukwerk kunt u heel eenvoudig en online bestellen bij Printweb. Wij kunnen deze lage prijzen aanbieden, omdat wij zoveel mogelijk drukwerk combineren bij het afdrukken. Zo worden er bijvoorbeeld Flyers en Folders gecombineerd op een groot vel papier (zoals te zien op de afbeelding), zodat de opstartkosten verdeeld worden over meerdere bestellingen. Op deze manier hoeft de machine maar één keer opgestart te worden in plaats van meerdere keren voor voor verschillende soorten drukwerk.

Goedkoop drukwerk en milieu vriendelijk

Dit levert naast het prijsvoordeel van goedkoop drukwerk ook een milieuvoordeel op! Door het verzamelen van meerdere orders en deze verschillende papierformaten gecombineerd te drukken, verbruiken wij namelijk veel minder grondstoffen. Maar ook bijvoorbeeld minder energie, belastende schoonmaakmiddelen en drukinkten ten opzichte van de traditionele manier van drukken.

Milieu-voordelig en goedkoop drukwerk bestellen

Wilt u goedkoop drukwerk bestellen waarbij het milieu zoveel mogelijk ontzien wordt? Dan bent u bij Printweb aan het juiste adres. Via onze website kunt u verschillende communicatiemiddelen eenvoudig uploaden, van Visitekaartjes tot aan Flyers en van Briefpapier tot aan Ansichtkaarten. Lever het ontwerp op de juiste manier en volgens onze aanleverspecificaties aan, om verzekerd te zijn van goedkoop drukwerk met de gewenste hoge kwaliteit! Zo kunt u bijvoorbeeld besparen op het marketingbudget van uw bedrijf of uw geld uit uw eigen portemonnee besparen wanneer u voor uzelf voordelig drukwerk wilt bestellen.