Flyers bedrukken A5Flyers bedrukken kan voor verschillende gelegenheden: een evenement aankondigen, acties onder de aandacht brengen, kortingscoupons uitdelen, een programmaoverzicht geven; noem het maar op.

Bij flyers bedrukken denkt u misschien gelijk aan de A5 of A6 flyers die het meeste uitgedeeld en verspreid worden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer soorten flyers mogelijk. Bij Printweb kunt u de volgende formaten flyers bedrukken:

  • A3-A8
  • US
  • XLong en XLong Wide
  • Vierkant S, M & L

Grote flyers bedrukken

De verschillende formaten bieden verschillende mogelijkheden. De flyers worden standaard dubbelzijdig bedrukt (4/4 dubbelzijdig Full Color) dus een A3 of A4 flyer kunt u bijvoorbeeld ook heel goed inzetten als poster! Vooral bij een winkelruit is dat handig, omdat uw klanten dan buiten en binnen, aan beide kanten, de flyer kunnen zien en lezen.

Kleine flyers

Flyers bedrukkenMet kleine flyers kunt u weer andere dingen. A5 en A6 zijn mooie formaten om uit te delen maar waar u wel nog wat tekst op kwijt kunt. A7 en A8 zijn een ideaal formaat voor coupons, vouchers enzovoort. Ook formaten waarmee u kunt opvallen zijn er; veel mensen en bedrijven delen flyers uit en u wilt natuurlijk wel dat die van u blijft hangen. XLong (Wide) en US zijn mooie formaten die je niet veel ziet. Erg mooi zijn ook de vierkante flyers, die een mooie uitsnede van uw beeld of tekst geven.

Keuze in papiersoorten voor flyers bedrukken is er ook genoeg trouwens. Bijvoorbeeld:

  • 135 grams Gloss: budget glans papier. Geschikt voor attentiedrukwerk met een zijde glans afwerking.
  • 170 grams Ongestreken: middelzwaar schrijfpapier. Het heeft een matte, “open” structuur en is daardoor geschikt om te beschrijven.
  • 250 grams Gloss: standaard glans papier. Geschikt voor bewaardrukwerk met een zijde glans afwerking. 
  • 400 grams Matt: luxe matt papier. Geschikt voor B2B-promotiedrukwerk met een matte afwerking.

Alle opties voor flyers bedrukken en direct beginnen vindt u hier. En voor de flyers – en al onze andere producten -  geldt: als u iets wilt wat er niet tussen staat, vraag dan een offerte aan. Die ontvangt u snel en vrijblijvend met een scherpe prijs.