PlacematsWanneer mensen uiteten willen gaan, wordt er bij de keuze van een restaurant vaak op een aantal specifieke dingen gelet. Zo is de sfeer een belangrijk punt, maar wanneer de kinderen meegaan is het ook belangrijk dat zij zich kunnen vermaken zonder dat zij voor overlast zorgen bij de andere gasten in het restaurant. Daarnaast is de menukaart erg van belang, omdat hierop de keuze voor gasten wordt weergegeven.

Als horeca ondernemer heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden om de menukaart te presenteren. Zo kunt u kiezen voor een aparte menukaart en drankenkaart, maar ook voor een speciaal dag- of weekmenu die weer apart wordt gepresenteerd. In een kindvriendelijk restaurant kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het menu af te drukken op (wegwerp) placemats, zodat kinderen hun creativiteit daarop los kunnen laten en dus zoet aan tafel blijven zitten. Bij Printweb heeft u ruime keuze uit allerlei menukaarten. Zo kunt u kiezen voor basic insteekkaart, maar ook luxe geplastificeerde menukaarten kunnen wij produceren!

Goedkope kwaliteitsdrukwerk van menukaarten

In de loop van de tijd hebben wij bij Printweb allerlei variaties menukaarten op aanvraag geproduceerd, waardoor wij bij Printweb het grootste aanbod goedkope kwaliteitsdrukwerk voor uw menukaarten hebben. Zo kunt u kiezen uit allerlei formaten en kiezen voor een menukaart die op een speciale manier gevouwen is, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een niet gevouwen variant. Wanneer u op dit moment gebruik maakt van leren mappen waar de menukaarten inzitten, kunt u de kaarten ook als insteekkaarten laten drukken. Zo blijven de menukaarten er netjes uitzien, zonder dat deze vuil worden van vette vingers enzovoort.

Lamineren of plastificeren

Om de menukaarten netjes te houden, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de menukaarten te laten lamineren of plastificeren bij Printweb. Dit kan gedaan worden bij menukaarten op zowel A3 als A4 formaat, welke ongevouwen gedrukt worden. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit, zonder luchtbellen of vreemde vouwen in de menukaart. Wanneer u kiest voor lamineren, zal de beschermlaag gelijk zijn aan het drukwerk. Bij het plastificeren van de menukaarten, loopt het plastiek randje iets verder voorbij het drukwerk waardoor het totale formaat iets groter zal zijn. Zowel bij het plastificeren als het lamineren kunt u kiezen voor een matte afwerking of een glans laag. Op beide lagen is het eventuele vuil eenvoudig te verwijderen, waardoor u altijd een nette en schone menukaart aan u gasten kunt overhandigen. Alle menukaarten worden bij Printweb standaard 4/0 enkelzijdig bedrukt, maar als u liever kiest voor 4/4 dubbelzijdig Full Color is dat ook een optie! Bekijk alle variaties op onze website.