Drukwerk blanco verzendenDrukwerk blanco verzenden? Dat kan. Sterker nog: bij Printweb doen we dat standaard.

Altijd drukwerk blanco verzenden bij Printweb

Stel, u bent een designbureau en voor het event van een van uw klanten heeft u mooie flyers, posters en ander drukwerk ontworpen. U laat deze natuurlijk drukken bij Printweb maar u wilt niet dat uw klant een doos krijgt met heel groot ‘Printweb’ erop. Dat staat vanuit uw bedrijf niet professioneel en is bovendien waarschijnlijk verwarrend voor uw klant, die een zending van úw bedrijf verwacht. Daarom kunt u bij Printweb altijd uw drukwerk blanco verzenden. De enige uitzondering is wanneer u kiest voor een rembourszending. Vanwege de betaling aan de deur moet deze wel op onze naam staan.

Geen factuur mee met de zendingen

Niet alleen het bedrukt verzenden maar ook het meesturen van een factuur kan vervelend zijn. Op de factuur staan immers niet alleen de gegevens van de besteller maar ook van de afzender, dus dan krijgt u dezelfde situatie als met bedrukte verzenddozen.

Omdat u bij Printweb online bestelt, hebben we eigenlijk standaard uw e-mailadres. Dit adres gebruiken we om de orderbevestiging en een track and trace code naartoe te sturen, maar ook voor de factuur. U ontvangt deze dus alleen digitaal en níet meegestuurd met de zending. Printweb is hiermee dus zeer geschikt voor tussenhandelaars en andere partijen die drukwerk maken voor hun klant.

Gratis bestandscontrole drukwerkDrukwerk blanco verzenden is trouwens niet de enige reden om voor Printweb te kiezen; ook bijvoorbeeld ons gebruik van combinatiedrukwerk dat goed voor het milieu is en zeer lage prijzen oplevert, onze vele papiersoorten, lage prijzen voor visitekaartjes, en onze behulpzame klantenservice die uw bestanden controleert en waar nodig repareert.

Printweb is dus goedkoop, milieubewust, klantvriendelijk en door het drukwerk blanco verzenden uitermate geschikt voor bijvoorbeeld reclamebureaus en productiebureaus.