Feedback company

Update: Ondertussen is het cijfer een 9,1(!)

Op de website van Printweb maken wij nu gebruik van onze feedback company om onze ervaringen te kunnen toetsen. Hier kunnen klanten feedback geven over ons als bedrijf en over de producten die wij leveren. Uit deze feedback is gebleken dat alle klanten van Printweb zeer tevreden zijn over hun geleverde producten en over onze service. Uit de beoordelingen en reviews is namelijk naar voren gekomen dat 100% van onze klanten Printweb aanraden voor uw drukwerk. Dit is ook terug te zien aan het cijfer dat wij gemiddeld kregen, dit cijfer is namelijk maar liefst een 8,9!


Betrouwbaar en transparant

Via feedback company kunt u zien hoe onze gebruikers de service van Printweb hebben ervaren. Met deze tool bent u ervan verzekerd dat de feedback afkomstig is van échte klanten en dat de beoordelingen of reviews niet gemanipuleerd zijn. Dit komt omdat alle gegevens geverifieerd worden door een externe partij. Zo kunnen wij met trots zeggen dat 100% van de gebruikers Printweb aanraden bij anderen. Dankzij de reviews kunnen wij van Printweb zien wat er speelt onder onze klanten en hier ook daadwerkelijk iets mee doen. Daarnaast wordt er vaak waarde gehecht aan de mening van andere klanten wanneer u een product online wilt aanschaffen. Als u bijvoorbeeld flyers wilt laten drukken en deze online wilt bestellen, dan kunt u geen voorbeelden zien van andere flyers of de mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Dankzij de feedback en reviews van andere klanten, kunt u zien dat alle klanten van Printweb tevreden zijn over onze producten en service. Zij gaven Printweb niet voor niets een 8,9.

Zelf feedback geven

Alle klanten die onze feedback company hebben ingevuld, raden Printweb aan bij anderen. Heeft u ook drukwerk besteld bij Printweb en wilt u laten weten wat u van onze service en producten vond? Vul dan onze feedback company in of wacht uw uitnoding af na uw bestelling, zodat anderen uw mening ook mee kunnen laten wegen in hun beslissing. Ondertussen blijven wij gefocust op het leveren van hoogwaardige producten en een goede service, om het cijfer van 8,9 te verhogen!