Foto op canvas laten drukkenFoto op canvas

Een foto zegt meer dan duizend woorden, een bekende uitspraak met een kern van waarheid! Door een foto op canvas af te drukken, blijft een herinnering voor altijd hangen. Niet alleen in uw gedachte, maar ook aan de muur van uw woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor. De foto op canvas zal niet alleen in de smaak vallen in uw eigen omgeving, maar het drukwerk is ook een origineel cadeau voor vrienden, familie of zakenrelaties. Bijkomend voordeel is dat u bij Printweb al een foto op canvas kunt bestellen vanaf 9 euro!

Inspiratie voor uw canvasdoek

Waar er vroeger grote fotocamera's nodig waren voor het vastleggen van de mooiste momenten, gaat dit tegenwoordig veel makkelijker. De meeste mobiele telefoon zijn voorzien van een camera en zelfs met een laptop of tablet is het mogelijk om foto's te maken. Hierdoor is de kans groot dat u heel veel dierbare momenten heeft vastgelegd, die zeker de moeite waard zijn om af te drukken. Wilt u zo'n foto op canvas laten drukken? Dan heeft u de keuze uit heel veel mogelijkheden. Zo kunt u een collage maken, waarin verschillende mooie fotomomenten zijn opgenomen. Ook is het mogelijk om een tweeluik te maken. Wanneer u de afbeelding bijvoorbeeld heel groot wilt afdruk dan kunt u deze in tweeën splitsen. Zo heeft u niet één foto op canvas, maar twee. Deze kunt u naast elkaar aan de muur hangen, waardoor er één grote foto op canvas ontstaat. 

Bestel uw foto op canvas bij Printweb

Wanneer u een foto op canvas wilt bestellen bij Printweb, kunt u kiezen uit verschillende formaten van 20 x 20 centimeter tot maar liefst 100 x 200 centimeter. Bij het aanleveren van het bestand van uw foto op canvas is het belangrijk dat u rekening houdt met de snijmarge en de omslag van het canvasdoek. De foto moet dan ook groter zijn dan het eindformaat. Meer informatie over deze afmetingen, de snijmarge en het aanleveren van bestanden voor uw foto op canvas vindt u op onze website. Bij bestelling van uw foto op canvas profiteert u bij Printweb van gratis levering op het drukwerk!